H55 Anakart BIOS Güncelleme

Özgür Yaşam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarım var ve BIOS'u bir türlü güncelleyemedim. AIDA64 ile rapor çıkarttım, bir bakıp BIOS'un linkini atar mısınız? Bu arada şu lanet anakartın tam ismini yazar mısınız?

Report.htm

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın tam modeline CPU-Z ile bakabilirsin. Öğrendiğinde resmi sayfasına girip en güncel BIOS sürümünü indirip güncelleme yapabilirsin. Güncellemenin nasıl yapıldığını bilmiyorsan Youtube'tan yardımcı videoları aratabilirsin. Mesela A marka B model BIOS update yaz. Technopat Youtube kanalında BIOS güncelleme rehberleri de var.

Anakartın marka ve modelini öğrenip internette aratınız. Anakart üreticisi markanın resmi sitesinden bios uptade dosyasını bulup indirin. Kurulum şekli üretici sitede beliritilir.

Anakartın tam modeline CPU-Z ile bakabilirsin. Öğrendiğinde resmi sayfasına girip en güncel BIOS sürümünü indirip güncelleme yapabilirsin. Güncellemenin nasıl yapıldığını bilmiyorsan Youtube'tan yardımcı videoları aratabilirsin. Mesela A marka B model BIOS update yaz. Technopat Youtube kanalında BIOS güncelleme rehberleri de var.

Cpu z ile baktım. Yalnız emin olamadım, yarın pc'den foto çekip yüklerim.
Buyrun Adsız.png

Buyrun Adsız.png
Bu arada bunlar'da benim bulduğum link'ler
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

OEM ANAKART H55 DDR3 VGA-SES-LAN-SATA HDMI SOKET 1156 : Atom Bilişim

GIGABYTE H55/H57 USB 3.0 motherboards
Güncelleyemezsin çakma anakart veya hazır bilgisayar kullanıyorsun.
Anakart üzerinde olan etiket ve modele benzer olanları resimleyip paylaşın.
Galiba haklısın servis bile çakma takıyo ne yapalım

Son düzenleme:
Anakartın tam modeline CPU-Z ile bakabilirsin. Öğrendiğinde resmi sayfasına girip en güncel BIOS sürümünü indirip güncelleme yapabilirsin. Güncellemenin nasıl yapıldığını bilmiyorsan YouTube'tan yardımcı videoları aratabilirsin. Mesela a marka b model BIOS Update yaz. Technopat YouTube kanalında BIOS güncelleme rehberleri de var.

Intel H55 BIOS sürümü oradan kalktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı