Çözüldü H61 anakart için Realtek sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam daha ses kartı ne onunla alakalı bir bilgimiz yok.

Ses kartım yok diye biliyorum hazır sistem çünkü.

Bunu deneyin:

Maalesef bu hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    83,6 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
Bilgisayarı nereden aldınız?

Bilgisayarı nereden aldınız?

Izoly markasının N12X RX550 modeli N11'den aldım. Daha önceden bu sorunu yaşadığımda müşteri hizmetlerine bağlanıp. Destek istemiştim ve gerekli driverları kurmuşlardı ancak PC sıfırladım tekrardan müşteri hizmetlerini arayınca yazılımsal destek veremeyeceklerini söylediler.

Ayrıca şunu ekliyorum aygıt yöneticisinde sadece high definiton Audio var yani PC'de Realtek yok.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    2,2 KB · Görüntüleme: 179
Izoly markasının N12X RX550 modeli N11'den aldım. Daha önceden bu sorunu yaşadığımda müşteri hizmetlerine bağlanıp. Destek istemiştim ve gerekli driverları kurmuşlardı ancak PC sıfırladım tekrardan müşteri hizmetlerini arayınca yazılımsal destek veremeyeceklerini söylediler.

Ayrıca şunu ekliyorum aygıt yöneticisinde sadece high definiton Audio var yani PC'de Realtek yok.

Aygıt yöneticisinde o high definiton aygıtlarına sağ tıklayıp özellikler deyin orada bilgi vermiştir belki bize.

Orada ses kartını vermişse sürücü yükleyebilirsin.

Beni sistemim de H61. Ve bu eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurdu. Sorun yok.

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2805&SUBSYS_80860101&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2805&SUBSYS_80860101
Donanım kimlikleri bulunuyor bunlar.

Konuya bakın:

Konuya bakın:

Denedim kurulum başarılı dedi yeniden başlattım ancak herhangi bir değişiklik olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı