H61 anakarta iki farklı RAM olur mu?

Yok hocam keşke öyle dese 10GB RAM olsa ne olur diyor babam artık bana işlemci PC'nin nesidir RAM nesidir anakart nesidir diye sormaya başladı geçindirmeye çalışıyor ikna edip 10GB RAM yaptıracak.

@Anna Karenina hocam parçalarınızla beraber babanızın ismini ve sizin isminizi atabilir misiniz? Bir ikna konuşması yapayım mesajı ona gösterirsiniz hem.

Tamam isterseniz benim telefona bir mesaj atın WhatsApp'ya da DC hangisi olur oradan göstereyim.

Ad vs orada belirteyim.

@Anna Karenina hocam sosyal üzerinde özele çağırmak yasak.

@Anna Karenina özel kalmasını istiyorsanız ad soyad vb. kullanmayabilirim. Sadece baş ve son harf yeterli sansür atarım.

Hmmm adım s k babamın adı s n soyadlar s ü

İmzam sistem oluyor.

@Anna Karenina hocam ama siz 16 GB RAM alırsanız darboğaz olur. Bence 2x4 alın bulabilirseniz en iyisi o. Ama illaki istiyorum diyorsanız ikna konuşmam hazır.

@Anna Karenina eğer 16 GB RAM alırsanız diğer parçalar son performansta çalışamaz. 8 GB uygundur.

Hocam 30 dakikaya geleceğim kusura bakmayın.

@Anna Karenina eğer 16 GB RAM alırsanız diğer parçalar son performansta çalışamaz. 8 GB uygundur.

Hocam bunu babama söyleyeyim geri dönerim.

Hocam ikna oldu bu RAM'dan 2x4 alacak siz böyle demeseydiniz 2 GB RAM'la idare edecektim çok sağ olun.

Son sorum olacak hocam babam güvenlimi diyor satıcı.

Son düzenleme:
@Anna Karenina hocam güvenlidir.

Bir de anakartdaki port DDR3 mü ona bakın ona göre alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı