H61 chipset GTX 1660 Ti desteği

PCI Express slotu olan her anakart destekler zaten. 2080 ti de taksanız çalıştırırsınız. Burda önemli olan işlemci.
Her zaman öyle olmuyor ama. Bazı çok çok eski anakartlar PCI Express yuvası olduğu halde yeni nesil ekran kartlarıyla görüntü vermiyor. Örneğin Intel 945 serisi yonga setine sahip anakartlarda yeni nesil kartlar ile görüntü alamayan insanlar var.

PCI Express slotu olan her anakart destekler zaten. 2080 ti de taksanız çalıştırırsınız. Burda önemli olan işlemci.
Pegatron ve Foxconn anakartlarda durum böyle değil maalesef. Ucuz etin yahnisi olduklarından PCI Express slotundan 75W isteyen bir ekran kartı olunca havlu atıyorlar.

Foxconn 2ABF adlı bir anakartım vardı, HP ofis bilgisayarları için üretilmiş. GTX 760 ile sorunsuz kullanıyordum. Sizin anakartınızın durumuda çok farklı değil. Eski nesil belirli model kartları çalıştırır. Ben bilgisayarcıya hediye ettim şahsen anakartı. Parası umrumda değil, sitesi bile olmayan, bios güncellemesi alamadığım bir anakartı daha fazla gözümün görmesine tahammül edemedim. Durumunuz varsa değiştirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı