H610M-K anakarta RX 570 uyumlu mudur?

bnaik9

Yoctopat
Katılım
11 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde H610M-K anakart var bir tane Gigabyte Aorus RX 570 4 GB 256 bit ekran kartı buldum uyumlu mudur takılımını da bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Kartta UEFI yazar ama çalışmaz, Secure Boot için CSM kapatırsanız BIOS'da veya komple görüntü vermeyebilir, onun dışında sorun çıkarmaz.

Bu mevzu sadece B450'de yok mu?
 
Bu Secure Boot sorunu değil o farklı, RX400 ve 500 serisi kartlar, CSM kapatıldığında, eğer güncel bir BIOS'u yoksa, ya BIOS'da görüntü vermez ya da komple görüntü vermez, hangi marka model anakart olursa olsun.

Yok vallahi hocam konu BIOS ile alakalı değil, Gigabyte B450M S2H ve RX 580 kullanıyorum her ikisinin de BIOS'u güncel yine de görüntü alamıyorum sistem restarta düşüyor, gerçi o da yenilik ilk başta denediğimde sistem çalışıyor gibi gözüküyor görüntü vermiyordu şimdi restart atıyor, 5 yıl sonraki BIOS güncellemesinde bu sorunu çözerler.
 
Anakartın değil ekran kartının VBIOS'u güncel olmalı.

Her kartın güncel VBIOS'u olmuyor, sizinkini siz mi değiştirdiniz?

Hocam bana söylüyor iseniz hayır BIOS stock en güncel sürüm.
 
Ekran kartının orijinal BIOS'u sorunlu zaten, güncel VBIOS bulup yazdırmak lazım, Dual BIOS kartlarda bazen 2. BIOS'da UEFI çalışabiliyor, forumda güncel VBIOS ile bir kartı UEFI çalıştırmıştık.

Hocam güncel VBIOS mu modlanmış VBIOS mu? Güncel ise kartın VBIOS'u zaten güncel TechPowerUp sitesindeki son BIOS var içinde.
 

Geri
Yukarı