Merhabalar, anakart kablolarını nasıl takacağım tam bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla yaptım. Resmin ortasındaki 2 kablo boşta kaldı. Taktığım kablolar da yanlış olabilirler. Destek al diyebilirsiniz ama elimden gelmiyor. Yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.
Hayır bildiğim kadarıyla yok takamadığım kalan 2 kablonun biri kasanın ön tarafında bulunan USB giriş yerinden geliyor, diğeri de sanırım kasanın açma kapama tuşu için.
Bu arada Floppy kart okuyucunun farklı bir şey olduğunu sanıyordum ama kasanın önündeki USB giriş yerlerine deniyor sanırım var ondan ne yapacağım, takamadığım bir kablo sanırım oradan geliyor.
O da dediğiniz gibi F-USB yerine takılır. Bir de onun beslemesi olabilir. Zaten oraya da yanlış kablo takamazsınız. 24 pin ve işlemci beslemesi zaten doğru. Diğer beslemeleri de zaten yanlış takmak çok zor. Fan bağlantıları da zor değil.
O da dediğiniz gibi F-USB yerine takılır. Bir de onun beslemesi olabilir. Zaten oraya da yanlış kablo takamazsınız. 24 pin ve işlemci beslemesi zaten doğru. Diğer beslemeleri de zaten yanlış takmak çok zor. Fan bağlantıları da zor değil.
Anladım hocam. Galiba eski tip. Onu söküp daha yakından resim atabilir misiniz? Bir de 4 pin fan girişine 3 pin takılabilir. Fansız zaten işlemci uzun süre dayanmaz. Yine de olmuyorsa uygun fan alıp kullanın.
Anladım hocam. Galiba eski tip. Onu söküp daha yakından resim atabilir misiniz? Bir de 4 pin fan girişine 3 pin takılabilir. Fansız zaten işlemci uzun süre dayanmaz. Yine de olmuyorsa uygun fan alıp kullanın.