H61H2 anakart kabloları nasıl takılır?

EmirhanSalmanTR

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, anakart kablolarını nasıl takacağım tam bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla yaptım. Resmin ortasındaki 2 kablo boşta kaldı. Taktığım kablolar da yanlış olabilirler. Destek al diyebilirsiniz ama elimden gelmiyor. Yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.

20220323_173226_mfnr.jpg

20220323_173222_mfnr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada Floppy kart okuyucu falan var mı? 24 pin ve işlemci soketi doğru. Ön panel bağlantıları da büyük ihtimalle doğrudur.

Kasada Floppy kart okuyucu falan var mı? 24 pin ve işlemci soketi doğru. Ön panel bağlantıları da büyük ihtimalle doğrudur.

Hayır bildiğim kadarıyla yok takamadığım kalan 2 kablonun biri kasanın ön tarafında bulunan USB giriş yerinden geliyor, diğeri de sanırım kasanın açma kapama tuşu için.

Dosya Ekleri

• 20220323_173226_mfnr.jpg
    20220323_173226_mfnr.jpg
    232,7 KB · Görüntüleme: 110
  • 20220323_173222_mfnr.jpg
    20220323_173222_mfnr.jpg
    235,3 KB · Görüntüleme: 130
Tamamdır hocam. Video yardımcı olur. USB olan F-USB, diğerleri de zaten mantık olarak aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam. Video yardımcı olur. USB olan F-USB, diğerleri de zaten mantık olarak aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam herhangi bir şeyi yanlış yere takarsam bir şey olur mu bir arkadaş PC'yi yakarsın dedi.

Bu arada Floppy kart okuyucunun farklı bir şey olduğunu sanıyordum ama kasanın önündeki USB giriş yerlerine deniyor sanırım var ondan ne yapacağım, takamadığım bir kablo sanırım oradan geliyor.

O da dediğiniz gibi F-USB yerine takılır. Bir de onun beslemesi olabilir. Zaten oraya da yanlış kablo takamazsınız. 24 pin ve işlemci beslemesi zaten doğru. Diğer beslemeleri de zaten yanlış takmak çok zor. Fan bağlantıları da zor değil.

O da dediğiniz gibi F-USB yerine takılır. Bir de onun beslemesi olabilir. Zaten oraya da yanlış kablo takamazsınız. 24 pin ve işlemci beslemesi zaten doğru. Diğer beslemeleri de zaten yanlış takmak çok zor. Fan bağlantıları da zor değil.

Ancak hocam yarısı boş kalıyor F-USB 2'de normal mi? F-USB 1 dolu.

20220323_185109_mfnr.jpg

Ancak hocam yarısı boş kalıyor F-USB 2 de normal mi? F-USB 1 dolu
20220323_185109_mfnr.jpg

Sizide yordum sorularımla. Eski işlemci fanım buna uymuyor şimdilik denemek için işlemci fansız çalıştırsam bir sorun olur mu?

Anladım hocam. Galiba eski tip. Onu söküp daha yakından resim atabilir misiniz? Bir de 4 pin fan girişine 3 pin takılabilir. Fansız zaten işlemci uzun süre dayanmaz. Yine de olmuyorsa uygun fan alıp kullanın.

Anladım hocam. Galiba eski tip. Onu söküp daha yakından resim atabilir misiniz? Bir de 4 pin fan girişine 3 pin takılabilir. Fansız zaten işlemci uzun süre dayanmaz. Yine de olmuyorsa uygun fan alıp kullanın.

LGA775'e uyan işlemci fanı LGA1155'e deniyorum ama tırnaklarını takamadım.

Dosya Ekleri

• 20220323_192027_mfnr.jpg
    20220323_192027_mfnr.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 77
Normalde uyması gerekir. Dikkatli bir şekilde deneyin. Yapamazsınız yardım da alabilirsiniz.
Bir de o kablonun yakından resmini atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı