H81H3-M3 v1.0 BIOS'u güncelleyemiyorum

Berat Keskin

Hectopat
Bugün bu anakartı aldım ve sisteme sorusuz bir şekilde taktım BIOS ekranı geliyor fakat BIOS'tan çıkıp Windows açılırken Windows yükleniyor işareti çıkıyor fakat açılmıyor. Sistemi önceki anakartta açıp BIOS güncelleme dosyasını indirdiğimde farklı farklı dosyalar çıkıyor. İntenetteki videolar da tek bir program üzerinden güncelliyorlar ama benim anakartımla ilgili internette pek fazla bilgi yok BIOS güncellemem konusunda, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır format atarsan açılır. Windows 10'u İndirin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sıfır format atarsan açılır. Windows 10'u İndirin

Diskleri silmeden sadece sıfırlama yapsam BIOS kendi kendine güncellenir mi?

Formatı Windows için atıyorsun. BIOS güncellemesini yapmak için, anakartının sitesinden son sürümü indireceksin. USB'ye atıp, BIOS üzerinden kurmalısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı