H81H3-M7 anakart overclock destekli midir?

Nurettin5405

Hectopat
Ben bundan 1 gün önce RAM belleğimin 800 MHz frekansında çalıştığını fark ettim. Normal frekansları 1600 MHz. Bu RAM belleğimi bu anakartta overclock yapabilir miyim? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı ya da PC mi yakar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2 Adet RAM yok elimde. 1 adet 4 GB DDR3 1600 MHz belleğim var şimdi frekansına BIOS üzerinden tekrar bakacağım NZXT uygulamasında 800 MHz olarak görmüştüm.
2 Ile çarpmak nasıl oluyor anlamadım.

2 Adet RAM yok elimde. 1 adet 4 GB DDR3 1600 MHz belleğim var şimdi frekansına BIOS üzerinden tekrar bakacağım NZXT uygulamasında 800 MHz olarak görmüştüm.
2 Ile çarpmak nasıl oluyor anlamadım.
sadece 2 ile çarpıyorsun o zaman bende 655.1 MHz RAM kullanıyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

1333 MHz değerinde çalışıyormuş. 1600 MHz değerine getirdim ve açılırken değişik bir ses çınlaması geldi 10 saniye sürdü ve kesildi. Çok korktum RAM bellekleri yaktım diye. Şu an PC'yi açtım ama oyuna falan girdiğimde ısınacak sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı