H81M-D Anakarta RAM ve SSD Önerisi

IVAR

Kilopat
Daha fazla  
Sisteme uygun RAM ve SSD arıyorum. Sistemim çok iyi olmadığı için artık Windows bile kasmaya başladı. %100 Disk kullanımı, yüksek miktarda RAM kullanımı olayları çok yaşamaya başladım. 8GB RAM yeterli olacağını düşünüyorum. CL11, 15 gibi birçok RAM çeşidi olduğu için hangisini almalıyım bilemedim.

SSD hakkında pek bir bilgim yok açıkcası, ne önerirseniz onu alacağım.
Bütçe olarak SSD 200-300TL olarak düşünüyorum. Biraz fiyatlara baktım bu fiyat aralığı benim için uygun gibi, zaten bu sisteme mükemmel biR SSD istemiyorum, 4-5 ay idare etsin yeterli.
  • H81M-D
  • 2x2GB RAM
  • i3-4160 3.60GHz
  • R7-250 2GB OC

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler değerlendireceğim, başka öneri gelmezse büyük ihtimal önerdiklerinizi alırım. Ek olarak 2GB RAM ile birlikte taksam sorun yaşar mıyım ?
Uyum sağlar mı bilmiyorum, ben de 4 GB ve 2 GB takılı kullanıyorum ikisi de farklı model ve sorunsuz çalışmakta. Eğer sorunsuz çalışırsa kullanabilirsiniz. Elinizdeki RAM'ler 1600Mhz mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı