Steam Haberim olmadan 1600 TL çekti

Merhaba Öncelikle geçmiş olsun benim basimada geldi bu olay ben direk bankayı aradım steamdanda para iadesi talebi açtım saolsunlar 1-3 günde paramı iade ettiler.
 
Geçmiş olsun, bankanızı arayın umarım durum düzelir. Steam üzerinden 3D Security sistemi olmadığı için direkt para çekilir. Bu yüzden kartınızı kaydetmemeli ve herhangi bir siteye Steam ile kayıt olmamalısınız.(key siteleri vs.)
 
Arkadaşlar bu aralar bu kadar olmasının sebebi kartınızı kaptirmaniz kimseye kartınızı fiziksel olarak göstermeyin yapabildiğiniz çoğu şeyi temassız ödeyin veya bankamatige girerken temassız giriş yapın onun dışında kimseye kartınızı vermeyin crackli oyunlar olsun arkadaşınızın attığı hiçbir dosyayı bilinmedik yerlerden bir şey indirmeyin artık internet mayın gibi oldu çok dikkatli olmanız gerekiyor aksi taktirde 13 ile 18 yaş arasında sanal veletlere kartınızı vermiş olursunuz gidip onlarda kartınızdan paranızı çekerler harcarlar elinizden çok bir şey gelmez siz kendiniz dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum iyi günler dilerim.
Ekleme yapıyorum Steam'den kaynaklı hiç param vs çekilmedi 3 yıldır kart duruyor Steam'de yapmanız gereken dikkat etmek her şeye atlamamaniz gerekiyor eğer kartınızı kaptırdı iseniz gidin kartı iptal ettirin yeni bir kart isteyin tabii bundan önce bilgisayarınızı sıfırlayın eğer RAT vs yediyseniz RAT'lar virus taratıcılarından kaçabiliyorlar dikkatli olun.
 
İyi günler. Dışarıda geziyordum aniden Steam bildirimi geldi. 400 400 400 çekip hediye arıyorlarmis. Kartıma 3D Security gelmedi, onaylama gelmedi (bilgisayarım kapalı). Şu an ticket attım. Bu süreçte ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 1806263

Eki Görüntüle 1806262

Hesabınıza başka birisi tarafından erişim sağlanmış ya da fake bir gambling sitesi üzerinden başka bir hesaba Steam cüzdan kodu atılmış yapacaklarınız basit 1-şifre değiştirin Steam bağlı olanlar dahil
2-bankanız ile görüşün
3-Steam destek (para iadesini yapar mı bilmem ama para giden hesaplar takas banı yiyecektir eğer fark desteğe iletmeseydiniz size de takas banı atardı)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı