arceusistaken
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop: RTX 4060, i5 12400, 32 GB DDR4, 512 GB M.2 SSD, 1 TB SATA SSD
Kasa: RTX 3060, i5 12400, 16 GB DDR4, 512 GB M.2 SSD, 512 GB HDD
Monitör 1: Huawei GT 27 (2K, 165 Hz, 27 inc)
Monitör 2: Samsung Essential S3 (FHD, 100 Hz, 24 inc)
Monitör 3: Philips DesignLine Edge (FHD, 60 Hz, 42 inc)
Uzun zamandır çıkmasını beklediğim S.T.A.L.K.E.R.. 2'yi 16 Ocak 2024 tarihinde ön sipariş verdim. Hatta Ultimate Edition aldım ki gelecek DLC'leri de oynayabileyim. Zaten oyun sürekli ertelendi üstüne bu sabah aldığım efsane ötesi mail ile bekleyişim son buldu. Hayır oyun çıkmadı. Sevgili Epic Games benden habersiz kütüphanemdeki ön sipariş verdiğim oyunu iade etmiş.
"E ne var bunda, tekrar satın al." diyebilirsiniz ve evet haklısınız. Ama sevgili Epic beyefendi bu iadeyi oyunu satın aldığım karta yapmış. Ve bu kart bir hayalet sanal karttı (tek kullanımlık sanal kart). Hayır kart hesabımda kayıtlı bile değil. Hesabımda kayıtlı olanlara iade yapsa sorun yok tamam. Bir de benden habersiz bunu yapması gerçekten aklım almıyor. Epic Games'ten de launcherından da bıktım artık. Ah Steam kardeşim niye bıraktın bizi yarı yolda.
Epic'e ticket attım herhalde 12 ay içinde dönüş yaparlar. Var mı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan? Epic'e ticket attığımızda ne kadar bekletiyorlar?
"E ne var bunda, tekrar satın al." diyebilirsiniz ve evet haklısınız. Ama sevgili Epic beyefendi bu iadeyi oyunu satın aldığım karta yapmış. Ve bu kart bir hayalet sanal karttı (tek kullanımlık sanal kart). Hayır kart hesabımda kayıtlı bile değil. Hesabımda kayıtlı olanlara iade yapsa sorun yok tamam. Bir de benden habersiz bunu yapması gerçekten aklım almıyor. Epic Games'ten de launcherından da bıktım artık. Ah Steam kardeşim niye bıraktın bizi yarı yolda.
Epic'e ticket attım herhalde 12 ay içinde dönüş yaparlar. Var mı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan? Epic'e ticket attığımızda ne kadar bekletiyorlar?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: