Sadece CMD.exe ile hacklenmez.
İşte diyorum bizim heykir apilere bir de diyordu bir tanesi ben ayyıldız timdenim diyordu daha lamer bile değildi aslında.

Sadece CMD.exe ile hacklenmez.
İşte diyorum bizim heykir apilere bir de diyordu bir tanesi ben ayyıldız timdenim diyordu daha lamer bile değildi aslında.![]()
Uzaktan eriştiğin bir sistemde Shell almak önemlidirSadece CMD.exe ile hacklenmez.
O insanlara lamerler bile bir taraflarıyla gülüyorlarİşte diyorum bizim heykir apilere bir de diyordu bir tanesi ben ayyıldız timdenim diyordu daha lamer bile değildi aslında.![]()
Evet haklısın dotum.O insanlara lamerler bile bir taraflarıyla gülüyorlar![]()
Veeee oradan asla çıkamaz aynı karadelik gibi gelip nasanın çıkartması lazım.(!)Eğer hacker içerdeyken sistemi kapatırsanız onu içeriye hapsedebilirsiniz. Ardından bilgisayarı kökten kaldırırsanız onu sonsuza dek hapsetmiş olursunuz (!)
Bilgisayarında ne tür bilgiler sakladığını bilemezsin. Kredi kartı, özel videolar ve türevleri. Herkes bilgisayarı oyun “sadece” oynamak için kullanmıyor.Hocam "Hacker" senin bilgisayarını ne yapsın.
Adamın işi gücü yok senin bilgisayarına mı girmeye çalışacak.
Gerekli bilgi ve tekniklerle bu kadar kolay. Fidye virüsü hariçBu kadar kolay mı![]()
Bu hocamızın yazısına neden gülücük atıldı anlamış değilim.Bilgisayarın fişini de çekseniz, modemi de söküp götürseniz fayda etmeyecektir. Siber güvelik okuyorum ve o kişi o bilgiyi istiyorsa alır. O yüzden bir hackera bulaşmak tehlikelidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.