Hackintosh için sistem tavsiyesi (Bütçe 2300)

• Konuyu başlatan Oğulcan Ivelik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 919
O

Oğulcan Ivelik

Ziyaretçi
Ben vatana gidip bana iyi bir kasa toplamalarını söyledim. Bana bu parçaları verdiler. Sizce bu parçalar birbirileri ile uyumlu mu ve yorumlarınızı bekliyorum kasa hakkında.

• KINGSTON 8GB (2X4GB) HyperX Genesis XMP DDR3 1600MHz CL9 RAM
  • SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • ASUS DRW 24FIST 24X± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
  • ASUS HD6670 GDDR3 2GB 128 Bit AMD RADEON DX11 Ekran Kartı
  • COOLER MASTER ELITE RC-431 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
  • Windows 8 PRO 64 bit Türkçe (OEM)
  • ASUS H-87 PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
  • INTEL Core i7 4770 Soket 1150 3.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

Hepsi haftasonu indirimiyl 2293tl. Birde sizce ses kartı gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verebileceğin miktarı yani bütçeni ve ne amaçla kullacağını belirtki düzeltme yapılabilsin. Birde Windows 8'e para vermeyiz farklı yollar deneriz ama Win 8.1'e verilir.

Son derece iyi ve pahalı bir işlemci. Günümüzde 10 puan üzerinden 9,5.
Ama o ekran kartı 10 puan üzerinden 1,5.

listeyi kim yaptım bilmiyorum ama elindeki fazla 6670 kartları elden çıkartmak istemiş.
Sen bize en son olabilecek bütçeni söyle.

Saolun ilgilendiğiniz için bütçem en son 2300 ₺' dir. Ama yine vatandan almak şartıyla hangi ekran kartını koyabiliriz.

- - - Güncellendi - - -

Saolun ilgilendiğiniz için bütçem en son 2300 ₺' dir. Ama yine vatandan almak şartıyla hangi ekran kartını koyabiliriz.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada ben Windows 8 Pro 64 Bit alıp 8.1'e güncelleyeceğim.

Ses kartına gerek yok bu devirde, eğer özel bir sebebi yoksa anakartlar yeterli. Hele 2500 liralık bilgisayarda cidden gerek yok. 5000-6000 bütçe olsa söylerdim bir tane.

Uygun fiyatlı ekran kartı için Nvidia Gtx650 - Gtx650 Ti - Gtx650 Ti Boost (2GB olan) modellerine bakabilirsin. Marka fark etmez.
Daha iyi bişey istersen Gtx660 - Gtx660 Ti modellerine bak. Bunlardan başka kartlart bütçeni aştırır zaten.

H87 anakart yerine eğer (fiyat olarak) mümkünse Z87 anakart almanı tavsiye ederim. İleriyi de bir nebze düşünmek yararlı olabilir, daha çok esneklik imkanın olabilir.

Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı