Hackintosh için sistem tavsiyesi

Böyle el ile uğraşıp 10.nesil sistemler almak yerine 12-13.nesil hazır sistemlere de bakabilirsiniz. Daha karlı çıkarsınız işin içinden.
Parçaları özelikle seçip kendimiz yapalım istedik açıkçası. Diğer türlü özellikle yapılmış bir hazır sistem bulmak zor diye düşündük.

Tavsiyeleriniz üzere şu şekilde tablo oluşturdum.

1680146056135.png

Arkadaşlar aynı donanımlarla mini pc yapmayı düşünüyoruz. Siyah renk olup önerebileceğiniz mini kasa var mı? İçine RX 6600 sığacak kadar olması yeterli.

Anakart Asus Z690M Plus D4 düşünüyoruz. Sizin rehberdeki M2 wi-fi modülü listeye ekledik. Buna bir de anten alacağız. Bu kısımla ilgilü görüşünüzü de merak ettim.

@566156 @tristessehivernale

Son düzenleme:
Hocam belki konuyla alakasız olabilir ama bu sisteme bu kadar para verip Hackintosh ile uğraşmak yerine sıfır bir MacBook Pro M1 alabilirsiniz.

Hocam belki konuyla alakasız olabilir ama bu sisteme bu kadar para verip Hackintosh ile uğraşmak yerine sıfır bir MacBook Pro M1 alabilirsiniz.
Aslında Macbook düşünüyorduk. Özelleştirme maliyetinden ötürü Mac Mini modellere baktık ama onlar da 40.000₺ bandına çıkıyor özelleştirmeden sonra. Ardından bu şekilde bir kurulum denemek istedik açıkçası. Yani bilgisayar heba olmayacak. Her türlü alınacak olan bir sistem vardı ve bu yolu tercih ettik.

Bir de, belki son 2 paragraf gözünüzden kaçmış olabilir. Yorumlayabilir, tavsiye verebilir misiniz bu konuda?

Arkadaşlar aynı donanımlarla mini pc yapmayı düşünüyoruz. Siyah renk olup önerebileceğiniz mini kasa var mı? İçine RX 6600 sığacak kadar olması yeterli.

Anakart Asus Z690M Plus D4 düşünüyoruz. Sizin rehberdeki M2 wi-fi modülü listeye ekledik. Buna bir de anten alacağız. Bu kısımla ilgilü görüşünüzü de merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı