Hackintosh Monterey 13.7.3 açılırken yazılar gelip restart atıyor

Kafana göre işlem yapacaksan neden soruyorsun? Yapamadığın için soruyorsun değil mi? Şu an nasıl bilebilirim neler silip eklediğini?

Movanshanın dediği gibi yapıyorum kendi efimi oluşturdum eğer onda da hata alırsam EFI'nin içindekileri paylaşırım ya da sizin verdiğiniz EFI'den gidebiliriz.

Movanshanın dediği gibi yapıyorum kendi efimi oluşturdum eğer onda da hata alırsam EFI'nin içindekileri paylaşırım ya da sizin verdiğiniz EFI'den gidebiliriz.
Yapamazsan müsait olduğum zaman ya rehberi takip ederek senin neler yapman gerektiğini net bir şekilde adım adım yazarım ya da ben EFI klasörü hazırlarım onu denersin.

Yapamazsan müsait olduğum zaman ya rehberi takip ederek senin neler yapman gerektiğini net bir şekilde adım adım yazarım ya da ben EFI klasörü hazırlarım onu denersin.

Yaptım ama çalışmadı OC: Grabbed Zero System-ID for sb this is not allowed halting on critical error
Hatası verdi open core açılış ekranında

Kendin deneyebilirsin. Yapamazsan duruma göre yazarsın tekrar yazarsın.

Sizin verdiğiniz EFI'deki hata hala fotoğraftaki aynı devam ediyor belki o düzeltilirse çalışabilir onun hakkında yardım edecek misiniz?

Dosya Ekleri

• 1747693633558.png
    1747693633558.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Sizin verdiğiniz EFI'deki hata hala fotoğraftaki aynı devam ediyor belki o düzeltilirse çalışabilir onun hakkında yardım edecek misiniz?
EFI için kopyala yapıştır mı yapıyorsun ? Yoksa USB içindeki EFI klasörünü komple silip sonra bizim EFI klasörünü komple atıp deniyorsun ?

EFI için kopyala yapıştır mı yapıyorsun ? Yoksa USB içindeki EFI klasörünü komple silip sonra bizim EFI klasörünü komple atıp deniyorsun ?
Komple siliyorum silmeden önce yedek alıyorum daha sonra atıyorum.

Yani 2. dediğiniz gibi içindeki EFI'yi silip yenisini atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için dosyayı hazırladım sayılır. Anakartının UEFI ayarlarında "Above 4G Decoding" diye bir seçenek var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı