Hackintosh mu Linux mu?

Windows'dan bıktım, hatalar olsun RAM kullanımından olsun falan filan. Demin bir hata ile karşılaştım ve saatlerdir çözemedim. Artık yeter dedim. Şimdi bilgisayarıma önceden Hackintosh kurmuştum. Fakat ara sıra açılırken hata alıyordum. Reset atınca bir kaç kere açılıyordu. O sorunu çözersem güzel olur. Linux'da ise ses ve mikrofon sıkıntım var, sesim karşıya aşırı fazla cızırtılı gidiyor.
İçimde bir Apple fan boyu yatıyor. O yüzden MacOS hoşuma gitmiyor değil ama Linux'un da gizliliğini isterim. Sizce hangisini kurmam daha iyi olur ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha, her türlü High Sierra. Anakartın MSI. İşin güzel yanı ise BIOS güncelleyip, sadece AMD IOMMU ve Secure Boot kapatıp, CSM'yi de kapatınca tak diye kurabilirsin config'i seçip. Bu arada sistemi "imzada" gibisinden belirtme. İmzan değişebilir. Kurallara dikkat et dostum.

Çok fazla işletim sistemleri arasında geçiş yapan biri olarak aslında güçlü ve güncel donanım ile Windows 10 çok iyi. Sisteminiz uyum sorunu çıkarmıyorsa hackintosh Linux dağıtımlarından daha iyi çalışıyor.

Bu arada sistemi "imzada" gibisinden belirtme. İmzan değişebilir. Kurallara dikkat et dostum.

Bir forum sitesinden aklımda kalmış imza kısmına sistemini yazmayanlara ceza veriliyordu. Neyse artık daha dikkatli olurum, teşekkürler.

Sistem:

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 1709

Anakart: MSI MB A320M PRO-E

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600

Ekran Kartı: MSI GTX 1050 TI 4GB OC Edition

Bellek: 2x8 Kingston 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black

SSD: Pioneer APS-SL3N-120

Harddisk: SEAGATE ST1000DM010 1TB 3.5 7200RPM 64MB NC

Kasa: Frisby FC-9260G 600W PSU

Monitör: ASUS VP248H GAMING

Ağ Adaptörü: TPLink TL-WN8200ND v2

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 1709
1584484002980.png

Şaka şaka. High Sierra kurmalısın bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı