Dell Vostro 5471 bilgisayarıma Ventura sürümünü kurmaya çalışıyorum. Bu hatayı aldım nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2519168
Sequoia imajımız ve EFI klasörümüz ile deneyin. Ayrıca EFI paketleri bölümünde birinci bağlantı da olan klasörümüzü kullanın.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Ayrıca bir ayar yapmam gerekli mi 1.linkteki efi içinSequoia imajımız ve EFI klasörümüz ile deneyin. Ayrıca EFI paketleri bölümünde birinci bağlantı da olan klasörümüzü kullanın.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Tamam deneyeceğim sorun olursa yazarım bakarsanız çok mutlu olurum.
Ayrıca bir ayar yapmam gerekli mi 1.linkteki efi için
Laptop EFI paketini indirip klasöre çıkarttığınızda ismi kaby Lake olan klasörü kullanacaksınız.
Laptop EFI paketini indirip klasöre çıkarttığınızda ismi kaby Lake olan klasörü kullanacaksınız.
Hocam EFI'yi düzenlemeye başladım laptopa göre uygun hale getirmeye çalışıyorum BIOS'un fotoğrafını çeksem ayarları inceleme şansınız var mı BIOS biraz karışık çünkü bu bilgisayarın.
Burada yazıyor BIOS ayarlarnı nasıl yapman gerektiği.OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.