Hackintosh Ventura kurulurken hata verdi

2tlibott

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İşlemci
i5-8250u
Dell Vostro 5471 bilgisayarıma Ventura sürümünü kurmaya çalışıyorum. Bu hatayı aldım nasıl çözebilirim?

20250623_222944.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Vostro 5471 bilgisayarıma Ventura sürümünü kurmaya çalışıyorum. Bu hatayı aldım nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2519168

Sequoia imajımız ve EFI klasörümüz ile deneyin. Ayrıca EFI paketleri bölümünde birinci bağlantı da olan klasörümüzü kullanın.

Sequoia imajımız ve EFI klasörümüz ile deneyin. Ayrıca EFI paketleri bölümünde birinci bağlantı da olan klasörümüzü kullanın.

Tamam deneyeceğim sorun olursa yazarım bakarsanız çok mutlu olurum.

Ayrıca bir ayar yapmam gerekli mi 1.linkteki efi için

Tamam deneyeceğim sorun olursa yazarım bakarsanız çok mutlu olurum.

Ayrıca bir ayar yapmam gerekli mi 1.linkteki efi için

Laptop EFI paketini indirip klasöre çıkarttığınızda ismi Kaby Lake olan klasörü kullanacaksınız.

Laptop EFI paketini indirip klasöre çıkarttığınızda ismi kaby Lake olan klasörü kullanacaksınız.

Tamam hocam sağ olun.

Laptop EFI paketini indirip klasöre çıkarttığınızda ismi kaby Lake olan klasörü kullanacaksınız.

Hocam EFI'yi düzenlemeye başladım laptopa göre uygun hale getirmeye çalışıyorum BIOS'un fotoğrafını çeksem ayarları inceleme şansınız var mı BIOS biraz karışık çünkü bu bilgisayarın.

Son düzenleme:
Hocam EFI'yi düzenlemeye başladım laptopa göre uygun hale getirmeye çalışıyorum BIOS'un fotoğrafını çeksem ayarları inceleme şansınız var mı BIOS biraz karışık çünkü bu bilgisayarın.

Öncelikle şunu belirteyim, BIOS üzerinde yalnızca olan ayarları yapmalısınız. Yine de inceleme şansım var.

Tüm BIOS ayarları bunlar ayrıca OpenCore menüsünden boot etmeye çalıştım ok yazıp boot etmiyor neden olabilir? @ALP_MAN

Dosya Ekleri

• 20250624_183819.jpg
    20250624_183819.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250624_183719.jpg
    20250624_183719.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250624_183754.jpg
    20250624_183754.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 14
Burada yazıyor BIOS ayarlarnı nasıl yapman gerektiği.

Burada yazıyor BIOS ayarlarnı nasıl yapman gerektiği.

Hocam görebildiğim ayarları yaptım belki adı farklı sizin bildiğiniz olabilir diye sordum kusura bakmayın 15 gündur uğraşıyorum yapamadım her detayı soruyorum o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı