i7 10.nesil 16 GB RAM'li bir laptop alıp hackintosha çevirsem Xcode üzerinde iyi bir performans alabilir miyim? iOS tarafında App geliştirmek istiyorum Windows üzerindeki Android emulatörleri bayağı kötü çalışıyor. MacOS'da ortamında geliştirme yapanların emulatörülerinin çok düzgün çalıştığını gördüm bundan dolayı MacOS'a geçmek istiyorum. İkinci el olarak 10 bin TL bütçe ile laptop bakıyorum. Buraya sistem tavsiyesinden çok böyle bir sistem kuurduğumda Xcode'de IOS'ya da Android emulatörü çalıştırdığımda kötü bir performans mı alırım?
10 nesil i7'lerde iGPU olarak 630 var bu yeterli olur mu? 25k üstü fiyatlara satılan MacBook'larda aynı işlemci kullanılmış fakat doğru düzgün emulatör performansını gösteren bir içerik bulamadım. Aranızda uygulama geliştirmeye kullanan var mı Hackintosh'unu? Mac mini bakmam daha mı doğru olur? Orada da monitör yok hem de taşıyamayacağım o kısım kötü. Ondan dolayı laptop bakıyorum. MacBook alırsamda aynı işlemciye bakacaksam 25k üstü vermem lazım fakat Hackintosh yaparsam 10k civarına halledebiliyorum.
10 nesil i7'lerde iGPU olarak 630 var bu yeterli olur mu? 25k üstü fiyatlara satılan MacBook'larda aynı işlemci kullanılmış fakat doğru düzgün emulatör performansını gösteren bir içerik bulamadım. Aranızda uygulama geliştirmeye kullanan var mı Hackintosh'unu? Mac mini bakmam daha mı doğru olur? Orada da monitör yok hem de taşıyamayacağım o kısım kötü. Ondan dolayı laptop bakıyorum. MacBook alırsamda aynı işlemciye bakacaksam 25k üstü vermem lazım fakat Hackintosh yaparsam 10k civarına halledebiliyorum.