Feorina
Hectopat
Yapmıyorum fakat yeraltından kastın ne tam olarak anlamadımYeraltı işler yapıyorsan Tor browser kullan
Yapmıyorum fakat yeraltından kastın ne tam olarak anlamadımYeraltı işler yapıyorsan Tor browser kullan
Deep web vs.Yapmıyorum fakat yeraltından kastın ne tam olarak anlamadım
deep web olsun başka site olsun bu sitelere girdiğinde site mailini kopyalar havuza atarYapmıyorum fakat yeraltından kastın ne tam olarak anlamadım
Komik olan da bana atılanda kamerana eriştim demesi. Kameram yok ki be lamer..Yaşadığım bölgenin pc teknik elemanıyım semtimdeki polis karakoluna yazıcı driver ı kurarken aniden buna benzer hacklendiniz falan filan bol tehdit arama geçmişini gördüm gülücüklü saçma sapan bir çıktı vermişti yazıcı bu olayı nasıl anlattığını yazmış sistem açığı buldum bilgisayarına sızdım yazmıştı hee birde bitcoinEki Görüntüle 483147 numarası atmış
Kahkaha attımKomik olan da bana atılanda kamerana eriştim demesi. Kameram yok ki be lamer..
Bende var şimdi nolur nolmaz yara bandı yapıştırdımKomik olan da bana atılanda kamerana eriştim demesi. Kameram yok ki be lamer..
ben siyah elektrik bandı yapıştırdımBende var şimdi nolur nolmaz yara bandı yapıştırdım![]()
Kameram yok ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.