Kötü bir tipe sahip olmak

Daha fazla  
9.sınıfım. Niye bu kadar çirkin ve aptal bir yüze sahip olmak zorundayım ki? Sarı saç mavi göz gibi nadir özelliklerini geçtim saçım çok kötü tipim bozuk, çene hattım belirgin değil, azar azar sivilcem var çok büyük yanaklıyım, göbeğim falan da yok ama anlayamıyorum ayrıca dişlerim de sıkıntılı biraz "overbite" a sahibim. Yüzüme tükürecek olsanız tükürüğüm daha değerli deyip vazgeçersiniz. Beni ve tuvalet terliğini yan yana koyun tuvalet terliğini model olarak seçersiniz. Hiçbir zaman sevgilim olmadı, sevdiğim de olmadı sevildiğim de sevgili işi şu an umurumda değil yanına bile yaklaşamam böyle bir tiple zaten. 8.sınıftan beri aşırı depresifim ve çok çirkin olduğumu biliyorum, ne yapsam yapayım, berbat genetiklerimi değiştircek bir şey yok biliyorum ama yapabileceğim hiç mi bir şey yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
9.sınıfım. Niye bu kadar çirkin ve aptal bir yüze sahip olmak zorundayım ki? Sarı saç mavi göz gibi nadir özelliklerini geçtim saçım çok kötü tipim bozuk, çene hattım belirgin değil, azar azar sivilcem var çok büyük yanaklıyım, göbeğim falan da yok ama anlayamıyorum ayrıca dişlerim de sıkıntılı biraz "overbite" a sahibim. Yüzüme tükürecek olsanız tükürüğüm daha değerli deyip vazgeçersiniz. Beni ve tuvalet terliğini yan yana koyun tuvalet terliğini model olarak seçersiniz. Hiçbir zaman sevgilim olmadı, sevdiğim de olmadı sevildiğim de sevgili işi şu an umurumda değil yanına bile yaklaşamam böyle bir tiple zaten. 8.sınıftan beri aşırı depresifim ve çok çirkin olduğumu biliyorum, ne yapsam yapim bok gibi genetiklerimi değiştircek bir şey yok biliyorum ama yapabileceğim hiç mi bir şey yok yardım edin.

Dostum kendini küçük düşürme asla saç dediğinde düzelir sivilcelerinde düzelir sadece biraz bakımlı ol saçına kuru wax kullan fön çekmeyi dene sivilce ilacı kullan ne kadar bakımlı o kadar iyi.

9. sınıfta kim yakışıklı zaten kral bekle 3-4 seneye vucut oturur. Dert edecek bir şey yok herkeste yaşanan normal şeyler bunlar. Sivilcen çıkacak yüzün leş gibi olacak mesela bu tür şeylere hazırlıklı olman lazim.

Kendine olan bakış açını değiştir, sen böyle düşünürsen herkes böyle düşünür. İnanki seni tipine bakarak seçeceklerse hiç seçmesinler o insandan hayır gelmez, yalnız olmak daha iyidir. Ama özgüven kazanmak istiyorsan düzenli yapabileceğin bir spora başla, zihnen rahatlarsın.

@İmparatoristanbul_34 hocam kendinizi bu kadar aşağı görmeyin ilk önce siz kendinize değer vereceksiniz ki başkaları da size değer versin çirkinim diyorsunuz ama yani mesela overbite demişsiniz düzeltilemeyecek bir şey değil saç demişsiniz yine aynı teknolojinin ve bilimin bu kadar geliştiği bir dönemdeyiz böyle şeyleri kafanıza takmayın hele ki altın çağınızda değmez. Mesela benim de saçlarım çok kötü saç dökülmem var ama en kötü saç ektiririm her şeyin bir çözümü vardır ayrıyeten hiç psikolojik yardım almayı düşündünüz mü gerçekten iyi gelebiliyor.

9.sınıfım. Niye bu kadar çirkin ve aptal bir yüze sahip olmak zorundayım ki? Sarı saç mavi göz gibi nadir özelliklerini geçtim saçım çok kötü tipim bozuk, çene hattım belirgin değil, azar azar sivilcem var çok büyük yanaklıyım, göbeğim falan da yok ama anlayamıyorum ayrıca dişlerim de sıkıntılı biraz "overbite" a sahibim. Yüzüme tükürecek olsanız tükürüğüm daha değerli deyip vazgeçersiniz. Beni ve tuvalet terliğini yan yana koyun tuvalet terliğini model olarak seçersiniz. Hiçbir zaman sevgilim olmadı, sevdiğim de olmadı sevildiğim de sevgili işi şu an umurumda değil yanına bile yaklaşamam böyle bir tiple zaten. 8.sınıftan beri aşırı depresifim ve çok çirkin olduğumu biliyorum, ne yapsam yapayım, berbat genetiklerimi değiştircek bir şey yok biliyorum ama yapabileceğim hiç mi bir şey yok?
Dostum derdini küçümsediği sanma fakat saydığın şeylerin hepsi bütün liselilerde olan ve normal olan şeyler.

Ben üniversitedeyim hala sivilcelerim var xD. Çok kötüydü benim sivilcelerim (iltihaplı falan iğrençti), ilaç kullandım ve düzeldi. Hala sivilcelerim çıkıyor fakat normal sivilceler sadece. Çene hattının belli olup olmaması kimsenin umurunda değil. Kimse manken gibi bir vücuda sahip değil ki bana soracak olursan mankenler de güzel değiller zaten. Yani kimin anne babası manken gözünüzü seveyim. Sosyal medyadan görüp de keyfini bozma. O hesaplar insanların içine kurt atıp daha fazla izlenme kazanmaya çalışıyorlar.

Overbite'a sahibim diyorsun. Ben küçükken baş parmağım ön dişlerimle alt dişlerimiz arasına giriyordu. Damaklıklı diş teli taktım uzun bir süre ve normale döndü. 9. sınıfta kimsenin sevgilisi olmadı, sadece bazılarının sevgilisi olur onlar da şansa bala bulmuşlardır veya abileri/ablaları vardır onlara işi öğretecek. Ben ilk sevgilimi 11. sınıfta yapmıştım öyle söyleyeyim. Ayrıca her şeyi geçtim senin vücudun hala tam olarak gelişmiş değil. Hala küçük bir çocuksun. Senin yaşındayken ben de aynı bu derde sahiptim fakat şimdi dönüp baktığımda "ne kadar da saçmalamışım" diyorum kendi kendime.

Bu hayatta herkes için birisi vardır hiç merak etme. Zaten hoşlandığın kişiyle birlikte olabilmek için kendini değiştirmen gerekiyorsa o kişi daha en baştan senin için uygun değildir demektir. Yaşından dolayı bu kaygıların normal fakat lütfen kendini böyle şeylerle yıpratma.

Başka sorun var mı?

Senin sorunun tipinin kötü olması değil reis. Muhtemelen 10, hatta belki 3-5 sene sonra dönüp şu yazdığını okusan kahkaha atarsın. Senin sorunun kendine saygın yok. Kendisine saygısı olmayan bir adam negatif bir özelliğini düzeltse bile bu sefer kafaya takacak başka bir şey bulur. O yüzden burada insanlar sana ne dese boş aslında. Öz saygın olmadıkça sarı saç, mavi göz de versek sana neden kaşımın ucu şöyle değil falan dersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı