Hacklendim mi?

Mühür, sana daha önce kaç kere önerildi bilmiyorum. Belki ben bile önermiş olabilirim fakat, psikologa git. 50'ye yakın hacklenme konusu açmışsın ve en azından benim gördüklerimin, hacklenmek ile uzaktan yakından alakası yoktu. Bu da onlardan biri.
Hocam ama sürekli bir gariplik olması normal mi?
 
LoL oynamayan biri bu ayarların güncellemelerden sonra bazen değiştiğini bilmez. O ayarlar bende de sık sık güncellemelerden sonra değişiyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca biri sizi hackleseydi emin olun haberiniz olmazdı. Biri sizin bilgisayarınıza sızmış daha doğru bir tabirdir.
 
Pek sanmıyorum. Windows un kendi ayarlarını, görev yöneticisinden sistem kullanım değerlerini gözlemleyin. Eğer haddinden fazla ise ve de bilgisayar normalden çok daha fazla ısınıyorsa olabilir. Ama hackleyen bir kişi oyunun ayarlarını değiştireceğini sanmıyorum, güncelledikten sonra böyle şeyler çok olur.
 
Hocam siz de farkındasınız içerisinde bulunduğunuz durumun.
yedincimühür.png


Kendi kendinize teoriler ortaya atıyorsunuz, cidden bu kadar paranoyaya bir şey yok. Sadece kendi akıl sağlığınızla oynuyorsunuz.
 
Hocam siz de farkındasınız içerisinde bulunduğunuz durumun.
Eki Görüntüle 717806

Kendi kendinize teoriler ortaya atıyorsunuz, cidden bu kadar paranoyaya bir şey yok. Sadece kendi akıl sağlığınızla oynuyorsunuz.
Ya hocam haklısınız gerçekten ama sürekli ama sürekli bir şeylerde gariplikler olması normal mi yahu? Unutayım diyorum takk! yeni bir şey.
 
Arkadaşlar merhaba. Olayı nasıl anlatsam bilmiyorum. Geçen sene hacklenmiştim ve bundan sonra hep antivirüs kullandım. Her şeye dikkat ettim. Şu an LoL hesabımda bir gariplik var. Kullandığım oyun içi ayarlarda bazı ayarlar değişmiş ve bunu ben yapmadım. Bugün güncellemeden sonra oldu. Ama diğer ayarlar değişmemiş. Sadece birkaç ayar değişmiş. Bu hesabımı açtığım zaman Kaspersky+MBAM kullanıyordum ve hâla daha kullanıyorum. Hiç virüs bulmadı ama bu olay nasıl oldu anlamadım. Kanıt olarak fotoğraf atacağım lütfen bakar mısınız? Daha önce bir gariplik olursa diye SS almıştım. Nasıl oldu bu?
Güncellemeden sonra oluyor böyle sorunlar, bende de olmuştu ve ayarlar kaydolmuyordu onarım yapıp ayarlarımı tekrar yaptım sorun çözüldü.
 

Geri
Yukarı