Hacklendim mi?

yusufziya545

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda video izlerken bir anda ses gitti. Sonra ses ayarları yaptığım uygulamama erişmek için masaüstün döndüğümde aynı masaüstünde sağ tıklayıp yenileye basmışım gibi oldu. Sonra kulaklığı çıkarıp taktım 5 saniye sonra ses verdi ilk defa böyle bir şey geldi çok korktum. Virüs ya da RAT yemiş olabilir miyim? Bilgisayarda Kaspersky, Malwarebytes yüklü ikisi de açık.

Şimdide kulaklık cızırlı ses geliyor daha önce başıma gelmedi

Bu bahsettiğiniz durumun haricinde sizin temasınız olmadan mouse hareket ediyor veya başka bir şey oluyor mu?

Merhaba, bilgisayarımda video izlerken bir anda ses gitti. Sonra ses ayarları yaptığım uygulamama erişmek için masaüstün döndüğümde aynı masaüstünde sağ tıklayıp yenileye basmışım gibi oldu. Sonra kulaklığı çıkarıp taktım 5 saniye sonra ses verdi ilk defa böyle bir şey geldi çok korktum. Virüs ya da RAT yemiş olabilir miyim? Bilgisayarda Kaspersky, Malwarebytes yüklü ikisi de açık.

Şimdide kulaklık cızırlı ses geliyor daha önce başıma gelmedi.

Endişelenmenize gerek yok driverlarınızda problem olabilir.

Windows ses sürücülerinizi güncellemiş olabilir veya ses sürücüleri kendiliğinden silinip/geri yüklenmiştir. Kulaklık sürücüleri de aynı şekilde güncellenmiş/silinip/geri yüklenmiş olabilir. Eğer güvenliğinizden emin değilseniz Kaspersky veya Malwarebytes kullanarak bilgisayarınızı taratabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı