Sisteminde zararlı olduğunu veya hacklendiğini kanıtlayacak bir şey değil bunlar, sadece şüphe var dediğin.
Dediğim gibi kontrol amaçlı HJ raporu ekleyebilirsin, için rahat etsin istiyorsan da uzaktan kontrolle veri akışına ve zararlı durumuna bakabilirim.
Tamam. Hijackthis raporu ekleyeceğim en kısa zamanda.
Sisteminde zararlı olduğunu veya hacklendiğini kanıtlayacak bir şey değil bunlar, sadece şüphe var dediğin.
Dediğim gibi kontrol amaçlı HJ raporu ekleyebilirsin, için rahat etsin istiyorsan da uzaktan kontrolle veri akışına ve zararlı durumuna bakabilirim.
Hocam korkuyorum nolur yardım edin.
Yeni mouse aldım Rival 110 yazılımını yüklerken bilgisayar yeniden başlattı kendini sonradan mouse işlememeye başladı. Sonra dolaşırken mouse kendi kendine hareket etti birkaç kez.
Bende şüphelendim, Powershell'i yönetici olarak çalıştırdım ve şu yazı çıktı.
Üstte,
Smarty Uninstaller 2009 Pro
"Malesef Smarty Uninstaller, bu programı otomatikman belirlemek için başarısız!
Onu tüm yüklü programların listesine ekleyerek manual olarak bulmak istiyormusuz?"
Hocam aynen böyle yazıyordu yazım hatası falan yapmadım yazımda karşıma çıkan görüntü böyleydi, şok oldum çok korkuyorum ne yapmam gerek lütfen?
Hocam ESET SMART SECURITY kullanıyordum ama süresi bitti. Çok korkuyorum ve hata çıktığı yer çok alakasız ve sistem yazım hatası yapacağını düşünmüyorum, ne olur yardım edin gerekirse bilgisayara bakın, kontrol edin.
@THE_MILLER