Hacklenme şüphesi yaşıyorum

Şöyle düşünün hocam siz, milyarder sürekli borsada filan uğraşan biri değilseniz ve bilgisayarınız hala düzgün çalışıyorsa ve hesaplarınız duruyorsa niye endişeleniyorsunuz ki? Ne yapacak adamlar sizi gizlice çekip nude mü yayacak internete, endişe etmenize gerek yok en fazla ne olur Çince bir şey iner PC'ye sizde format atarsınız en kötü, kuzenimle benim PC'ye virüs girdiğinde gülme krizine girmiştik, sonra bir formatla çözüldü yani demek istediğim biz önemli adam değiliz hacklensek ne olacak? (kredi kartlarını filan kaldırın kayıtlı olanları, eğer virüs onları alsaydı çoktan boşalmıştı hesaplar boşalmadıysa siz kaldırın rahatınıza bakın)

Kalp ağrısı çektiğimde korktuğumda bu yanıtı okuyorum iyi geliyor kendimi sakinleştiriyorum sağ olun hocam.

Hesaplarınızda 2AD açabilirsiniz. Bilgisayarınıza bir USB yardımı ile format atabilirsiniz. Bunlar da dindirmiyor ise direkt depolama biriminizi söküp yenisini alabilirsiniz. Hala dindirmiyor ise bilgisayarınızı kullanmayıp bir hastaneye yatabilirsiniz.

Şaka maka bunlar nedir hocam iyi misiniz?
1654972660946.png

1654972668284.png

1654972675613.png

1654972688518.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı