Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Romantik bir hareket atmak için olabilir. Akıllı kadın, düşünmüştür bunu Yen. Ama Priscilla, Dandelion'un anlattıkları ile beraber kendisi de böyle bir şiir bestelemiş olabilir. Ki bu ihtimal bana daha yüksek geliyor.
Çok üzülmüştüm Priscilla'ya. Umarım tekrardan eski sesine kavuşur. Kabare görevinde yaralanıyordu diye hatırlıyorum. Yüce vampirlerin de din işlerine girdiğini görmek şaşırtıcıydı.
Ama oynadığım en iyi yan görevlerden birisiydi.
Yan görev demek ayıp olur, oynadığım en uzun görevlerden biriydi W3’de.

Sizce Hubert kendisinin de söylediği gibi bir yüce vampir miydi? Ben pek ihtimal vermiyorum, Regis gibi bir canlı ile uzaktan yakından alakası yoktu.

Yan görev demek ayıp olur, oynadığım en uzun görevlerden biriydi W3’de.

Sizce Hubert kendisinin de söylediği gibi bir yüce vampir miydi? Ben pek ihtimal vermiyorum, Regis gibi bir canlı ile uzaktan yakından alakası yoktu.
Evet, görev oldukça uzundu. Ama harika tasarlanmıştı, hiç sıkılmadım.

Elbette hocam. Hubert, Yüce Vampir sınıfında. Yüce Vampirler form değiştirebilme, diğer alt sınıf vampirlerin aksine oldukça zeki olma yeteneklerine sahip. Hugelt'te de bu yetenekler var. Zaten Hugelt kendini isteyerek gösteriyor, yoksa Geralt'ın haberi bile olmayacak. Elbette bir Dettlaff, Regis gibi kendi sınıfının üst örneklerinden biri değil ama oldukça güçlü bir Yüce Vampir'dir kendisi.

Evet, görev oldukça uzundu. Ama harika tasarlanmıştı, hiç sıkılmadım.

Elbette hocam. Hubert, Yüce Vampir sınıfında. Yüce Vampirler form değiştirebilme, diğer alt sınıf vampirlerin aksine oldukça zeki olma yeteneklerine sahip. Hugelt'te de bu yetenekler var. Zaten Hugelt kendini isteyerek gösteriyor, yoksa Geralt'ın haberi bile olmayacak. Elbette bir Dettlaff, Regis gibi kendi sınıfının üst örneklerinden biri değil ama oldukça güçlü bir Yüce Vampir'dir kendisi.
Oxenfurt’da olan Katakan’dan bariz bir şekilde daha güçsüzdü ama, diğer yüce vampirlere göre biraz daha zayıf sanırsam. CDPR bu yüce vampir tanımını biraz karıştırmıştı aslında, xLetalis’in bir videosu vardı bu yüce vampirlerin karışıklıklığı ile alakalı.

Gaunter o'dimm vs Unseen Elder kim alır?
Gaunter tabii ki de.

@Stebph ve @strigoi sizin Witcher 3'teki en sevdiğiniz yan görevler nedir? Benim sıralamasız rastgele bir şekilde şunlar;
  • Ya Şimdi Ya Hiç (Triss)
  • Son Dilek (Yennefer)
  • Kediyle Kurdun Oynadığı Yer (Gaetan)
  • İsmini Unuttuğum Ekimmara Kontratı (Lambert)
  • Jad Karadin (Lambert ve Geralt)
  • Geçmişin Hayaletleri (Letho)
  • Fyke Adası'ndaki Lanet (Anabelle ve Graham)
  • Kanlı Baron Görevleri (Özellikle bataklığa gidip savaştığımız bölüm)
Bu arada etiketi yorumu düzenleyip attığım zaman size bildirim gitmiyor sanırım :(

Gaunter tabii ki de.

@Stebph ve @strigoi sizin Witcher 3'teki en sevdiğiniz yan görevler nedir? Benim sıralamasız rastgele bir şekilde şunlar;
  • Ya Şimdi Ya Hiç (Triss)
  • Son Dilek (Yennefer)
  • İsmini Unuttuğum Ekimmara Kontratı (Lambert)
Bu arada etiketi yorumu düzenleyip attığım zaman size bildirim gitmiyor sanırım :(
Zaman zaman geliyor hocam, bu sefer gelmedi mesela.

Sizin saydıklarınız ve neredeyse bütün B&W yan görevleri diyebilirim, çok iyi yapılmışlar be :)

Gaunter tabii ki de.

• Ya Şimdi Ya hiç (Triss)
  • Son Dilek (Yennefer)
  • İsmini Unuttuğum ekimmara Kontratı (Lambert)

Yaralı şövalyenin verdiği görev.

Zaman zaman geliyor hocam, bu sefer gelmedi mesela.

Sizin saydıklarınız ve neredeyse bütün B&W yan görevleri diyebilirim, çok iyi yapılmışlar be :)
Geçmişin Hayaletleri, Kabare gibi yan görevler. Zaten isimlerden bile görevlerin kaliteli olduğu anlaşılıyor, şu an hatırlamıyorum ama. Benim favorim kontratlar. Yan görevlerden daha çok seviyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı