Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Imp ne oluyor? Geralt onu büyük, kedinin 2 ayak üstünde durduğu bir varlık olarak tanımlıyor.
Bir efsane idi sanırım. Öyle bir yaratık yok diye biliyorum. Novigrad'daki bir tüccar, mallarının büyük bir kedi tarafından çalındığını söylüyor. Olayı araştırıyoruz ve o kedinin bir suretçi olduğunu görüyoruz. Öldürüp öldürmeme seçeneğimiz var ama ben öldürmüştüm. Gidip Geralt'a dönüşmüştü sonra, ama ne fayda :)

Bir efsane idi sanırım. Öyle bir yaratık yok diye biliyorum. Novigrad'daki bir tüccar, mallarının büyük bir kedi tarafından çalındığını söylüyor. Olayı araştırıyoruz ve o kedinin bir suretçi olduğunu görüyoruz. Öldürüp öldürmeme seçeneğimiz var ama ben öldürmüştüm. Gidip Geralt'a dönüşmüştü sonra, ama ne fayda :)
Ben öldürmedim, bence her yaratık ölmeyi hak etmiyor. Mesela Witcher 2 ve 3'te hiçbir Trolü öldürmedim, aynı şekilde Novigrad'daki Sakkubus'u da.

Ben öldürmedim, bence her yaratık ölmeyi hak etmiyor. Mesela Witcher 2 ve 3'te hiçbir Trolü öldürmedim, aynı şekilde Novigrad'daki Sakkubus'u da.
Ben öldürmüştüm Succubus'u da. Bana göre, birisi yanlış bir davranışta bulunuyorsa yanına kâr kalmamalı. Böyle olanları öldürüyorum. Ama ben de Trol'leri öldürmedim. Sempatik geliyorlar bana.

Bu arada merak ettim ileride Ciri, Geralt'dan daha güçlü olur mu acaba?
Büyü yetenekleriyle daha güçlü zaten, ama kılıç ustalığı konusunda imkanı yok gibi duruyor.
Full potansiyeline ulaşamayacak, orası belli. Sahire olmayı kabul etse kesinlikle olacaktı. Witcher olmak istediği için yetenekleri sınırlı.
Witcher yerine Ciri'nin sahire olduğu bir son olsaydı kesinlikle onu yapardım, bu kadar güçlü birisinin daha mutasyonlu bile değilken witcher olması saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı