- Makaleler
- 4
Belli koşulları var.Pardon, ben Radovid Suikast görevi ile karıştırdım o görevi. Redanya'nın en çok arananı görevini yaptım ama Radovid Suikastı görevini Kaer Morhen'e gelmeme rağmen hala yapamadım.
I hate portals.
Oyunda direk ölme veya parçalanma diye bir bilgi hatırlamıyorum. Ama parçalanır diye düşünüyorum açıkçası.
O koşulları ilk oynayışımda bile yapmış olmama rağmen Dijkstra'yı "itmeme" rağmen görevin devamı gelmedi, ki bu resmi Türkçe altyazının suçu. Adam it diye yazmış ama adamın ağzını burnunu ve ayağını kırıyoruz.Belli koşulları var.
undefined
Ben oyunlardan bahsetmemiştim, direkt lore sorusu gibi bir şeydi bu. Zaten oyunlarda böyle bir ihtimal yok.Oyunda direk ölme veya parçalanma diye bir bilgi hatırlamıyorum. Ama parçalanır diye düşünüyorum açıkçası.
Garip şeyleri merak ediyorsunuz hocam
Bence parçalara ayrıldığın zaman ölmüyorsundur ve tek başına kendini tek parça haline getirebiliyorsundur, mesela başına bu olay gelen bir büyücü büyüyle kendini tek parça haline getirebilir diye düşünüyorum. Öbür türlü bu durumların tam tersi olsaydı çoğunluk portal kullanmazdı diye tahmin ediyorum.@Lyrinx Portal ile oluşan parçalanmayı düzeltebiliyor muyuz bilmiyorum. Ama vampirler buna benzer bir şey yapabiliyor.
Zaten portal kısa mesafelerde tercih edilmiyor olası tehlikelerden dolayı. Portaldan tek parça halinde çıkamayanlara ne olduğu hakkında sanırım bilgi yok.Bence parçalara ayrıldığın zaman ölmüyorsundur ve tek başına kendini tek parça haline getirebiliyorsundur, mesela başına bu olay gelen bir büyücü büyüyle kendini tek parça haline getirebilir diye düşünüyorum. Öbür türlü bu durumların tam tersi olsaydı çoğunluk portal kullanmazdı diye tahmin ediyorum.
Ek paketlere başlayacak mısınız hocam?Evet az önce oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Şükürler olsun hoşuma giden bir sonla bitirdim.
Ciri hayatta kaldı ve efsunger olarak hayatına devam etti.
Bende Ciri öldü ve Geralt ağladı.Evet az önce oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Şükürler olsun hoşuma giden bir sonla bitirdim.
Ciri hayatta kaldı ve efsunger olarak hayatına devam etti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.