Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet başlayacağım ama nasıl başlayacağım konusunda kararsızım. Yeni oyuna tıkladım ve sadece DLC oynamayı seçtim. Girdiğimde DLC'ye uygun ekipmanlar sağlandı. Ben eski ekipmanlarla devam ederim sanıyordum herhangi bir yanlışlık yok değil mi?
O şekilde başlamak çok mantıksız bence, hem yaşadığın bir romantizm yok hem de ana hikaye kötü sonla bitmiş sayılıyor. Yani senin yaptığın Ciri'nin efsunger olduğu son DLC'ye işlenmeyecek.

Evet başlayacağım ama nasıl başlayacağım konusunda kararsızım. Yeni oyuna tıkladım ve sadece DLC oynamayı seçtim. Girdiğimde DLC'ye uygun ekipmanlar sağlandı. Ben eski ekipmanlarla devam ederim sanıyordum herhangi bir yanlışlık yok değil mi?
Sadece DLC olarak başlatmayın hocam. B&W'da sorun yaşarsınız yoksa.

Başka birinden ana oyun bitirilmiş, ek paketler bırakılmış bir save dosyası bulsanız daha iyi olur.

Evet, böylesi çok daha mantıklı.

Kötülüğün ilk yumuşak dokunuşları göreviyle devam ediyor şu an. Normal kayıt noktasındayım direk HOS DLC'sine attı. Eski eşyalarım da yerinde bir sıkıntı yok gibi herhalde.
Kötülüğün ilk yumuşak dokunuşları göreviyle devam ediyor şu an. Normal kayıt noktasındayım direk HOS DLC'sine attı. Eski eşyalarım da yerinde bir sıkıntı yok gibi herhalde.

Peki şu andan itibaren eski karakterler karşıma çıkacak mı bir daha? Ciri, Yennefer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı