- Makaleler
- 4
Ve sanırım o sonda ölüyor, çünkü etrafına bir sürü nekrofagi üşüşüyor. İstese hepsini öldürür ama yaşama isteği kalmamış gibi duruyor orada.Bende Ciri öldü ve Geralt ağladı.
Ve sanırım o sonda ölüyor, çünkü etrafına bir sürü nekrofagi üşüşüyor. İstese hepsini öldürür ama yaşama isteği kalmamış gibi duruyor orada.Bende Ciri öldü ve Geralt ağladı.
Ek paketlere başlayacak mısınız hocam?
O şekilde başlamak çok mantıksız bence, hem yaşadığın bir romantizm yok hem de ana hikaye kötü sonla bitmiş sayılıyor. Yani senin yaptığın Ciri'nin efsunger olduğu son DLC'ye işlenmeyecek.Evet başlayacağım ama nasıl başlayacağım konusunda kararsızım. Yeni oyuna tıkladım ve sadece DLC oynamayı seçtim. Girdiğimde DLC'ye uygun ekipmanlar sağlandı. Ben eski ekipmanlarla devam ederim sanıyordum herhangi bir yanlışlık yok değil mi?
Nasıl başlamalıyım peki?O şekilde başlamak çok mantıksız bence, hem yaşadığın bir romantizm yok hem de ana hikaye kötü sonla bitmiş sayılıyor. Yani senin yaptığın Ciri'nin efsunger olduğu son işlenmeyecek.
Sadece DLC olarak başlatmayın hocam. B&W'da sorun yaşarsınız yoksa.Evet başlayacağım ama nasıl başlayacağım konusunda kararsızım. Yeni oyuna tıkladım ve sadece DLC oynamayı seçtim. Girdiğimde DLC'ye uygun ekipmanlar sağlandı. Ben eski ekipmanlarla devam ederim sanıyordum herhangi bir yanlışlık yok değil mi?
Oyunu bitirdiğin kayıt dosyasının ana görevler kısmında DLC görevleri olması gerek.Nasıl başlamalıyım peki?
Direk oradan devam edeyim yani.Oyunu bitirdiğin kayıt dosyasının ana görevler kısmında DLC görevleri olması gerek.
Evet, böylesi çok daha mantıklı.Direkt oradan devam edeyim yani.
Evet, böylesi çok daha mantıklı.
Kötülüğün ilk yumuşak dokunuşları göreviyle devam ediyor şu an. Normal kayıt noktasındayım direk HOS DLC'sine attı. Eski eşyalarım da yerinde bir sıkıntı yok gibi herhalde.
Ciri yaşadığı için karşına çıkacak, romantizm olarak ise kimi seçdiysen onunla bir eviniz olacak ve o evi kişiselleştirebileceksin.Peki şu andan itibaren eski karakterler karşıma çıkacak mı bir daha? Ciri, Yennefer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.