Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben witcherların gözlerinin kedi rengi olarak betimlenmediğini hatırlıyorum. Ama sanırım kedi gibi iyi görmeyi kastediyorsun. Merak etmedim, araştırmadım da açıkçası.
Hem görünüşünü hem de iyi görmeyi kastetmiştim, oyunlarda öyle olsa da kitaplarda aynı şekilde değil herhalde.

20210313015613_1.jpg

Bu kadar W3'de zaman geçirdim, ama bunu görmemiştim. Nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum. Leo'nun mezarı :(

Eki Görüntüle 919560

Bu kadar W3'de zaman geçirdim, ama bunu görmemiştim. Nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum. Leo'nun mezarı :(
Benim de gözümden kaçmıştı bu, Kaer Morhen küçük bir yer olduğu için pek gezip dikkatle bakmamıştım etrafa. Ama YouTube'dan öğrendim kendisini :)

Ek olarak Berengar'ın Kılıcı diye bir görev de var, Witcher 1'de yaşayan Kurt Okulu'na mensup bir witcher idi hatırlarsan. O görevi Sisler Adası'na gitmeden önce yapman gerekiyor, yoksa bir daha hiç yapamazsın.

@Stebph şu an izliyorum o Triss'in Lambert teorisi videosunu, yavaştan konuşabiliriz artık bu konuları :)

Edit: Ve video bitti, öncelikle ayak izinden başlayayım. Cidden bir erkeğin (Lambert'ın) ayak izine göre çok küçük, zaten o ayak izinin yanına Geralt'ı götürürseniz Geralt'ın ayağı o ayak izinden çok daha büyük. Ben de o ayak izinin Triss'e ait olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak Witcher 3'te Lambert ile gwent oynamazsak veya onu yenemezsek Lambert'ın yatağının başucunda Triss kartını bulabiliyormuşuz, ama şöyle bir şey var ki Witcher 3'te hancının tekinden bile Yennefer'ın kartını alabiliyoruz. O zaman hancı Yennefer ile birlikte oldu?

Ayriyeten Lambert'ın Witcher 3'te Kaer Morhen'de anlattığı pencereden atlama hikayesi de Eskel'e dayanıyormuş sanırım.

Benim de gözümden kaçmıştı bu, Kaer Morhen küçük bir yer olduğu için pek gezip dikkatle bakmamıştım etrafa. Ama YouTube'dan öğrendim kendisini :)

Ek olarak Berengar'ın Kılıcı diye bir görev de var, Witcher 1'de yaşayan Kurt Okulu'na mensup bir witcher idi hatırlarsan. O görevi Sisler Adası'na gitmeden önce yapman gerekiyor, yoksa bir daha hiç yapamazsın.

@Stebph şu an izliyorum o Triss'in Lambert teorisi videosunu, yavaştan konuşabiliriz artık bu konuları :)

Edit: Ve video bitti, öncelikle ayak izinden başlayayım. Cidden bir erkeğin (Lambert'ın) ayak izine göre çok küçük, zaten o ayak izinin yanına Geralt'ı götürürseniz Geralt'ın ayağı o ayak izinden çok daha büyük. Ben de o ayak izinin Triss'e ait olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak Witcher 3'te Lambert ile gwent oynamazsak veya onu yenemezsek Lambert'ın yatağının başucunda Triss kartını bulabiliyormuşuz, ama şöyle bir şey var ki Witcher 3'te hancının tekinden bile Yennefer'ın kartını alabiliyoruz. O zaman hancı Yennefer ile birlikte oldu?

Ayriyeten Lambert'ın Witcher 3'te Kaer Morhen'de anlattığı pencereden atlama hikayesi de Eskel'e dayanıyormuş sanırım.
Berengar'ın görevini biliyorum, zamanında kendim Kaer Morhen'de gezerken bulmuştum.

Siz çoğu maddeyi çürütmüşsünüz zaten, bana pek bir şey kalmamış hocam. Lambert'in 36 giydiğini düşünürsek teori biraz daha ilerleyebilir gibi :)

Pencereden atlama olayının Eskel'e dayandığını düşünmüyorum, Aiden ile alakalı olabilir. Öldürülen Kedi Okulu Efsungeri hatırlarsanız. Lambert'ın nadir dostlarındandır. O konudan bahsederken hüzünlenerek bir dostumdu dediği için böyle düşünüyorum bu arada.

Nereden başlasam bilmiyorum ama bilgisayarımdaki problemi çözemesem de bir şekilde oynamayı başarıp son iki haftada 35 saat daha gömüp yarım kalmış ikinci oynanışımı az önce bitirdim.

İlk oynayışımda whirl özelliğini açmadığım için kendimi biraz sorguladım bu oynayışımda.

Evet yine Yennefer'i seçtim ama bir gün üçüncü kez oynarsam kesinlikle Triss'i seçeceğim, üzülüyor kızcağız.

Neyse işte tutmayın beni Toussiant'a gitmem şarabından tatmam lazım. Leydim Anna henriatta beni bekler. Biraz akordiyona ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz da o üzülsün hocam, baksanıza iki kere üst üste Yen seçmiş arkadaş :)
Yazacağım şey konuyla alakasız olacak ancak ben Witcher 3'te parlaklık ve renk tonu sorunu yaşıyorum, parlaklık ayarım neredeyse en yüksekte olmasına rağmen oyun gri/siyah renkte ve hafif bulanık. Açıkçası bunun yüzünden oyundan soğudum, şu anda ana hikayede Imlerith'i öldürdüğümüz kısımdayım ancak bu gidişle DLC'leri bile oynayamam belki. Hatta konu bile açmıştım bununla ilgili ancak hiçbir çözüm işe yaramadı.

Bir tarafım STLM 3.2 ışıklandırma modunu kur diyor, bir tarafım da yeni nesil grafik güncellemesini bekle diyor. Sence Witcher 3'e gelecek olan yeni nesil grafik güncellemesi ile bu aydınlatma sorununu çözerler mi? Ne zaman gelecek sence tahmini olarak bu güncelleme?

Yazacağım şey konuyla alakasız olacak ancak ben Witcher 3'te parlaklık ve renk tonu sorunu yaşıyorum, parlaklık ayarım neredeyse en yüksekte olmasına rağmen oyun gri/siyah renkte ve hafif bulanık. Açıkçası bunun yüzünden oyundan soğudum, şu anda ana hikayede Imlerith'i öldürdüğümüz kısımdayım ancak bu gidişle DLC'leri bile oynayamam belki. Hatta konu bile açmıştım bununla ilgili ancak hiçbir çözüm işe yaramadı.

Bir tarafım STLM 3.2 ışıklandırma modunu kur diyor, bir tarafım da yeni nesil grafik güncellemesini bekle diyor. Sence Witcher 3'e gelecek olan yeni nesil grafik güncellemesi ile bu aydınlatma sorununu çözerler mi? Ne zaman gelecek sence tahmini olarak bu güncelleme?
Forumda bunun ile alakalı bir iki tane daha konu var hocam, hiçbirinde tam bir çözüm bulunamamış galiba. Modu kurup deneyin isterseniz, oyun içinde kalıntı bırakan bir mod değil diye biliyorum, sürükle bırak şeklinde kurulumu var zaten. Bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Yeni nesil grafik güncellemesi çok yakın bir tarihte gelmeyecektir. 2021 sonlarına doğru belki hocam, o beklenmez şimdilik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı