Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, bitirmişsin.

B&W ek paketinde ana karakterlerden biri yanına geliyor. İkisinden birini seçmediysen, ana hikâyeyi de iyi sonla bitirdiysen Ciri gelecektir. Kötü sonla bittiyse kim gelir tam olarak bilmiyorum. Dost olarak Yennefer gelebilir.
Dandelion.
@Stebph Gaunter O'Dimm Geralt'a aralarındaki anlaşmanın bir eseri olarak bir işaret damgaladı, bu damgayı hikayenin ilerleyen kısımlarında kaldırmak mümkün mü?
HoS' u bitir.

Bence de dursun, zaten Witcher 2'deki Ves'in yaptığı dövmeyi bile kaldırmıyordum ben.
Triss o dövmeye çok gülüyordu W2'de, yakıştıramamıştım kendisine :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Triss o dövmeye çok gülüyordu W2'de, yakıştıramamıştım kendisine :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada şu an Olgierd'in kardeşi Shani ile aramızı pekinleştirmeye çalışıyor, veya onu tavlamaya çalışıyor. Geralt'ın bedenine girip onu kontrol ediyor falan... Sanki görücü usulü ile evleniyormuş gibi hissettim kendimi :D

@Stebph Vlodimir'in hayaleti içimizdeykenki olan diyaloglar Shani romantizmi etkiliyor mu? Ben ilk başta şakacıktan Geralt çok sıkıcı biri desem de sonradan Vlodimir aslında Geralt'mış gibi konuşmaya başladım.

Bu arada şu an Olgierd'in kardeşi Shani ile aramızı pekinleştirmeye çalışıyor, veya onu tavlamaya çalışıyor. Geralt'ın bedenine girip onu kontrol ediyor falan... Sanki görücü usulü ile evleniyormuş gibi hissettim kendimi :D

@Stebph Vlodimir'in hayaleti içimizdeykenki olan diyaloglar Shani romantizmi etkiliyor mu? Ben ilk başta şakacıktan Geralt çok sıkıcı biri desem de sonradan Vlodimir aslında Geralt'mış gibi konuşmaya başladım.
Etkilemiyorlar, önemli olan Geralt'ın kendisi olarak yaptığınız seçimler olacak.

Pekala, teşekkür ederim desteğin için :)
Bu arada yüzünüzde olan işareti Ciri, Yen ve Triss'e gösterebiliyorsunuz. Yorumları böyle :D

Triss yine Yen'den daha yumuşak yaklaşıyor, sevdiğim yanı da bu zaten.

@Stebph ve @strigoi sizin Witcher 3'te kullandığınız gama ayarı nedir? Ben oyunu modsuz oynuyorum, her yerde parlaklığı sevdiğim için Witcher 3 gibi karanlık bir temaya sahip oyunda bile oyunu mümkün olduğunca her sahnesini parlak yapmaya çalışıyorum. Haliyle oyunun renk paleti de çok iyi olmadığı için sürekli siyah daire içerisinde belirttiğim gama ayarlarında gidip gelsem de genel olarak oyunu parlak oynamayı seviyorum diyebilirim, peki sizin gama ayarınız nasıl? Ekran görüntüsü atar mısınız?

Ekran Görüntüsü (118).png

Ek olarak monitörümün (Acer Nitro QG221Qbii) renk ayarı çok yüksekte, başın ağrımıyor mu diye sorarsanız bazen ağrıyabiliyor ama renk ayarı tam istediğime yakın diyebilirim. Bazen monitörümün de ayarlarını kısabiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı