Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada, Eskel'ın yüzünü yaralayan yaratık neydi? Bir diyalog vardı sanırım, hatırlayamadım. Horozbaş diyesim geliyor.
Canavar değil, oyunlarda sağı solu belli olmayan yaramaz bir çocuğun kılıcı tarafından açılmış bir yara idi sanırım. Senin de dediğin gibi daha çok canavar pençesine benziyor ama...

Ben sonradan güçleniyor diye biliyorum Vilgefortz, dizideki olay akışı saçma olduğu için zamanları karıştırmış olabilir misin?
Ne kadar güçsüz olursa olsun bir sahir ile normal bir insanın dövüşü yakın bile olamaz hocam, tabii bazı durumlar vardır, istisnalar olabilir.

@strigoi Yaralayan şey bir yaratık değil Eskel'in beraber eğitildiği bir efsunger adayıydı. İsmini hatırlayamadım. Bakıp editlerim birazdan.

Galiba efsunger adayı değilmiş, yanlış hatırlıyormuşum. Garip. Deidre Ademeyn, sürpriz çocuğu tarafından yapıldığı yazıyor. Ben bu yanlış bilgiyi nereden öğrendim acaba. Gerçekten garip, aklımda böyle bir şey kalmış.

Bir süre önce Witcher 3 bitirdim ve yeni hikaye + ile tekrar başladım. Farklı seçimler yaparak tekrar bitirmek üzereyim. Bu konuda spoiler içine almadan istediğimiz gibi konuşabiliyoruz değil mi?

Ne kadar güçsüz olursa olsun bir sahir ile normal bir insanın dövüşü yakın bile olamaz hocam, tabii bazı durumlar vardır, istisnalar olabilir.
Ama sadece kılıcını kullandı, ona bakarsan bir sahire kılıçlı bir savaşta nasıl bir witcherı yenebilir?

Bu arada dizide saçma bulduğum bir diğer olay da ejderha avı bölümünde Yennefer'ın büyü yerine bıçak kullanması, bu saçma değil mi?

Bu arada dizide saçma bulduğum bir diğer olay da ejderha avı bölümünde Yennefer'ın büyü yerine bıçak kullanması, bu saçma değil mi?
O sahne aşırı saçma bir sahneydi zaten. Ergen TikTok videolarına benziyordu, arkaya bir müzik ile tam oturuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sahne aşırı saçma bir sahneydi zaten. Ergen TikTok videolarına benziyordu, arkaya bir müzik ile tam oturuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama kitaplarda da öyle değil mi? Gerçi sanırım kitaplarda biraz daha olgunca.

Nasıl istersen konuşabilirsin, ama spoilerların çoğu sansürsüz.

O zaman aklımdaki birkaç şeyi yazmak istiyorum.

Ana hikayedeki son bossun çok kolay olduğunu düşünüyorum. Blood and Wine DLC'sindeki son boss ise bana nedense Dark Soul oynadığım günleri hatırlattı. Gerçi hareketlerini çözünce zor değilmiş dedim. Yine de ana hikayedeki son boss kadar kolay değildi.

Geralt ve Ciri taş, kağıt, makas oynayarak orman hanımlarıyla ya da vahşi av komutanıyla hangisinin savaşacağını belirliyordu. Burada seçimin kontrolünü bize vermelerini isterdim. Kimin kiminle savaşacağını seçememek ve buna bağlı olarak değişik varyasyonların ortaya çıkmaması hayal kırıklığı oldu benim için.

Oyunun sonunda Ciri'nin witcher olduğu finale ulaştığımız takdirde Ciri ile witcher kontratlarına çıkabilmeyi isterdim. Çünkü Ciri ile oynadığımız kısımlarda onun yetenekleri kullanması çok keyifli ve akıcıydı. Ciri ile oynamak için ayrı bir DLC çıkarılmasını da isterdim. Böyle ayrıntılar olmadığı için bu karakterin oynanış mekanikleri spesifik durumlar hariç boşa gitmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı