Bu arada, Eskel'ın yüzünü yaralayan yaratık neydi? Bir diyalog vardı sanırım, hatırlayamadım. Horozbaş diyesim geliyor.
Canavar değil, oyunlarda sağı solu belli olmayan yaramaz bir çocuğun kılıcı tarafından açılmış bir yara idi sanırım. Senin de dediğin gibi daha çok canavar pençesine benziyor ama...Bu arada, Eskel'ın yüzünü yaralayan yaratık neydi? Bir diyalog vardı sanırım, hatırlayamadım. Horozbaş diyesim geliyor.
Ne kadar güçsüz olursa olsun bir sahir ile normal bir insanın dövüşü yakın bile olamaz hocam, tabii bazı durumlar vardır, istisnalar olabilir.Ben sonradan güçleniyor diye biliyorum Vilgefortz, dizideki olay akışı saçma olduğu için zamanları karıştırmış olabilir misin?
Ama sadece kılıcını kullandı, ona bakarsan bir sahire kılıçlı bir savaşta nasıl bir witcherı yenebilir?Ne kadar güçsüz olursa olsun bir sahir ile normal bir insanın dövüşü yakın bile olamaz hocam, tabii bazı durumlar vardır, istisnalar olabilir.
Kılıç değil, sopa hocam. Sopa da sopa amaAma sadece kılıcını kullandı, ona bakarsan bir sahire kılıçlı bir savaşta nasıl bir witcherı yenebilir?
Bu arada dizide saçma bulduğum bir diğer olay da ejderha avı bölümünde Yennefer'ın kılıç kullanması, bu saçma değil mi?
Nasıl istersen konuşabilirsin, ama spoilerların çoğu sansürsüz.Bir süre önce Witcher 3 bitirdim ve yeni hikaye + ile tekrar başladım. Farklı seçimler yaparak tekrar bitirmek üzereyim. Bu konuda spoiler içine almadan istediğimiz gibi konuşabiliyoruz değil mi?
O sahne aşırı saçma bir sahneydi zaten. Ergen TikTok videolarına benziyordu, arkaya bir müzik ile tam oturuyor.Bu arada dizide saçma bulduğum bir diğer olay da ejderha avı bölümünde Yennefer'ın büyü yerine bıçak kullanması, bu saçma değil mi?
O sahne aşırı saçma bir sahneydi zaten. Ergen TikTok videolarına benziyordu, arkaya bir müzik ile tam oturuyor.
Nasıl istersen konuşabilirsin, ama spoilerların çoğu sansürsüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.