Triss seçene köylü diyen köylüdür.Triss seçen köylüdür.
Triss seçene köylü diyen köylüdür.Triss seçen köylüdür.
Triss seçene köylü diyen köylüdür.
Aynen öyle, konuyu kilitlemek için gelmiş. İfade atalım geçelim.Tabii ki varsınız, siz olmasanız bu güzelim rekabet olur muydu ortada? Yen bir yerde ölür kalırdı, mekan Triss’in olurdu
Arkadaş biraz garip, tartışmaya girmek istemedim. Şimdi tartışma sebebiyle konu kilitlenir falan, Allah korusun. Daha 200. sayfayı göreceğiz![]()
W2'nin ana hikayesi kısa ve hoş olduğu için olabilir. İlk kez oynadığımda 20 saatte bitirmiştim, sonrasında tekrar oynadım o da 25-30 saat arasında sürdü, kısa ve öz bir hikayesi var. Biraz daha uzun olsaymış sorun olmazmış aslındaBlood and Wine'ı bitirdikten sonra belki tekrardan farklı seçimlerle modlu Witcher 1'i oynarım, ancak Witcher 2'yi kesin oynayacağım. Çünkü yapmadığım seçimler ve başarımlar var, ek olarak Farewell of the White Wolf modu var. Bu arada şunu fark ettim, benden mi kaynaklı bilmiyorum ancak Witcher 1 ve 3 tekrar oynayınca sıkıyor insanı. Ancak Witcher 2 öyle değil, Witcher 2 cidden insanı sıkmıyor.
Bazı çevirileri sinir ediyor ama, mesela Stregobor'a sihirbaz deniliyor kitapta. Büyüye de sihir falan...Sadece Pegasus yayınları bu kitapları Türkçeye çeviriyor, başka bir firmayı hiç duymadım. Pegasus'ta fena çevirmemiş, alabilirsin.
Bende 2 kitap var, ikisi de 6. Baskı.
Ben ilk oynayışımda da son oynayışımda da oyunu her zaman 30-35 civarı saatte bitirmiştim.W2'nin ana hikayesi kısa ve hoş olduğu için olabilir. İlk kez oynadığımda 20 saatte bitirmiştim, sonrasında tekrar oynadım o da 25-30 saat arasında sürdü, kısa ve öz bir hikayesi var. Biraz daha uzun olsaymış sorun olmazmış aslında![]()
@Stebph Nivellen olayı olabilir, lanet sonucu insanımsı bir canavara dönüşmüştü hatırlarsan kendisi. Bir de sevdiği bir bruksa vardı, Geralt ile beraber o bruksayı öldürüyorlardı. Geralt arkada bruksadan gelen çığlık dalgaları yüzünden yarı baygın haldeyken Nivellen ise elindeki mızrağı bruksanın göğüsüne saplıyordu, sonrasında Geralt kendini toplayıp canavara son vuruşu yapıyordu.Kitaplardan sevdiğiniz minik olayları paylaşırsanız sevinirim hocam, en azından ben de hatırlamış olurum bir iki şeyi, biraz unuttum da![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.