Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kral öldürme görevindeyim. Roche ya da Dijkstra'yı seçmem gerekiyor. Best ending hangisi? İkisini de seçince me oluyor ayrı ayrı anlatır mısınız? Bu arada kurt madalyonu aldım. Oyun oynarken ayrı bir hava katıyor.
Roche’u seçerseniz Ciri kraliçe olacak. Temerya Nilfgaard’ın altına girecek, Dijkstra’yı da öldüreceksiniz.

Dijkstra’yı seçerseniz Ves, Thaler ve Roche ölecek. Ama Nilfgaard’a karşı savaş açılıp kazanılacak. Ciri ise efsunger olacaktır.

Bunun tam olarak iyi diyebileceğimiz bir sonu yok, ben Dijksta seçiyordum genelde.

roche'u seçerseniz Ciri kraliçe olacak. Temerya Nilfgaard'ın altına girecek, Dijkstra'yı da öldüreceksiniz.

Dijkstra'yı seçerseniz ves, thaler ve roche ölecek. Ama Nilfgaard'a karşı savaş açılıp kazanılacak. Ciri ise efsunger olacaktır.

Bunun tam olarak iyi diyebileceğimiz bir sonu yok, ben dijksta seçiyordum genelde.

Roche'u seçince oyun boyu yaptığımız diğer seçimlere rağmen Ciri kraliçe mi oluyor? Dijkstra'yı seçince dijkstra radovid gibi tiran mı oluyor yoksa iyi mi yönetiyor ülkeyi ? Roche ile dost olduğumuzu biliyorum o yüzden ölüme terk etmek istemiyorum. Roche seçeceğim galiba.

Roche'u seçince oyun boyu yaptığımız diğer seçimlere rağmen Ciri kraliçe mi oluyor? Dijkstra'yı seçince dijkstra radovid gibi tiran mı oluyor yoksa iyi mi yönetiyor ülkeyi ? Roche ile dost olduğumuzu biliyorum o yüzden ölüme terk etmek istemiyorum. Roche seçeceğim galiba.
Evet, sanırsam öyle. Dijkstra’nın yönetimine buradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsam dostlukları bir kenara bırakır, Kuzey’in iyiliğini düşünürdüm. Koskoca Kuzey Krallığını 3 dost için satmazdım açıkçası.

Witcher III'te Blood&Wine'ı bitirmek üzereyim. New Game Plus'ta Modlu şekilde oynamayı düşünüyorum. Oyunun akışını aşırı bozmayacak görsel veya oynanışa etki eden modlar önerir misiniz? (Örneğin kılıç dövüşlerini daha göze hitap edecek şekilde yapabilen bir mod varsa harika olur 😃. Hep aynı kılıç savurmayı görmekten yorulmuştum. [Anafor'u da sürekli kullansamda belki bir süreden sonra o da sıkıcı gelmeye başlıyor])

evet, sanırsam öyle. Dijkstra'nın yönetimine buradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsam dostlukları bir kenara bırakır, Kuzey'in iyiliğini düşünürdüm. Koskoca kuzey krallığını 3 dost için satmazdım açıkçası.

Sahirelere, diğer büyü ile uğraşanlara ve insan olmayanlara iyi davrandığı için Dijkstra'yı seçeceğim. Roche ve Ves'e yazık olacak ama iyi sonlar büyük fedakarlıklarla gelir diyerek kendimi avutucam herhalde.

Linç yemeyeceksem 2-3 kez başlamama rağmen bir türlü oyun beni sarmadı ya :/ ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum hikayesi ve atmosferi ilgi çekici geliyor ama bilgisizlikten odaklanamıyorum. Bir de lanet olası sinematik veya konuşmaları atlama huyum olduğundan pek bir şey anlayamıyorum haliyle. Başlayıp bitirmek için bir iteklenmeye ihtiyacım var :D

Linç yemeyeceksem 2-3 kez başlamama rağmen bir türlü oyun beni sarmadı ya :/ ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum hikayesi ve atmosferi ilgi çekici geliyor ama bilgisizlikten odaklanamıyorum. Bir de lanet olası sinematik veya konuşmaları atlama huyum olduğundan pek bir şey anlayamıyorum haliyle. Başlayıp bitirmek için bir iteklenmeye ihtiyacım var :D
Reddit’de gezinerek bilgi edinebilirsiniz evren hakkında, ek olarak Witcher Fandom da evreni öğrenmek için güzel kaynaklardan biridir.

W1’in özetini izleyip W2’yi oynamanız iyi olur, hala oynanabilirliğini koruyan hoş bir oyundur W2.

Linç atılacak veya yenecek bir durum yok bu arada ortada, sadece oyunu sevememişsiniz o kadar.

Reddit'de gezinerek bilgi edinebilirsiniz evren hakkında, ek olarak Witcher Fandom'da evreni öğrenmek için güzel kaynaklardan biridir.

W1'in özetini izleyip W2'yi oynamanız iyi olur, hala oynanabilirliğini koruyan hoş bir oyundur W2.

Linç atılacak veya yenecek bir durum yok bu arada ortada, sadece oyunu sevememişsiniz o kadar.

Bu aralar oyun kıtlığı var zaten. Tüm seti Steam'den indirimdeyken iyi bir fiyata almıştım belki de doğru zaman gelmiştir :) bu sefer bitirebilirim umarım :D
Adsız-2.jpg

Dün ilk kitabı yani Son Dilek'i bitirdim, Dandelion oyunlara göre biraz daha bilgili ve daha olgundu sanki. Geralt da oyunlara göre daha güçsüz ve beklediğimden daha sosyal idi, Yennefer ise çok sinirime dokundu ve çok da yanlış yapmış diyemeyeceğim bir şekilde Geralt'ı öldürmeye kaldı. Bugün ikinci kitaba başladım, 34'üncü sayfadayım. Hadi bakalım :) yalnız Netflix dizisini izlediğim için olayları az çok biliyorum.
Sahirelere, diğer büyü ile uğraşanlara ve insan olmayanlara iyi davrandığı için Dijkstra'yı seçeceğim. Roche ve Ves'e yazık olacak ama iyi sonlar büyük fedakarlıklarla gelir diyerek kendimi avutucam herhalde.
Ben Mavi Şeritliler'i sevmiyorum pek, yani bana çok da koymadı o seçim.

Witcher III'te Blood&Wine'ı bitirmek üzereyim. New Game Plus'ta Modlu şekilde oynamayı düşünüyorum. Oyunun akışını aşırı bozmayacak görsel veya oynanışa etki eden modlar önerir misiniz? (Örneğin kılıç dövüşlerini daha göze hitap edecek şekilde yapabilen bir mod varsa harika olur 😃. Hep aynı kılıç savurmayı görmekten yorulmuştum. [Anafor'u da sürekli kullansamda belki bir süreden sonra o da sıkıcı gelmeye başlıyor])
Geç cevap için özür dilerim hocam, bilgisayara geçemediğim için modlara bakamadım da :)

Bu 3 modu indirebilirsiniz, ama hepsini aynı anda kurmayın. Birbirleri ile uyumlu çalışan modlar değiller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı