Doğrudur, Geralt'da aynısını Fringilla ile yapıyor. İkisi de birbirini boynuzluyor kitaplardaYennefer'in kitaplarda Geralt'ı aldattığını söyleyenler var.
Doğrudur, Geralt'da aynısını Fringilla ile yapıyor. İkisi de birbirini boynuzluyor kitaplardaYennefer'in kitaplarda Geralt'ı aldattığını söyleyenler var.
Berbat bir karakter. Kendisi bir iblis, kendi Dünya'sı var. Ben maalesef HoS ek paketini oynadığımda iyi demem doğru olmaz ama, kötü biri olarak düşünmüyordum. Sonra anladım olayları ama iş işten geçmişti maalesef.
HoS ek paketini hiç sevmedim ben ya. Bir tık daha gerilim barındırıyor ve gerilimin dozajı kaçıyor bana göre. Bu yüzden tekrar başlamayı falan da düşünmüyorum.
Bunu söylemenizdeki sebep nedir hocam? CP 2077 sonrasında toparlayamayıp iyi bir oyun yapamayacaklarını mı düşünüyorsunuz, yoksa Geralt’ın hikayesi bittiği için mi?(Sadece konu başlığına göre yazıyorum.) Witcher 3'ü oynadım çok güzeldi, 2 kere bitirdim ama Witcher 4 çıksa oynar mıyım bilmem.
Onu iyi ve kötü olarak nitelendirmek uygunsuzdur, sadece seçenek sunar. Ama tehlikeli biri olarak nitelendirilebilir bence.Kendi eğlencesi için insanları kandırıp hayatlarını mahveden bir karakter. İyi mi kötü mü yorumunu size bırakayım.
Aldatmadı diye biliyorum, Yennefer, Geralt ve Istredd ile yakın zamanlarda sevgili oldu. Ancak ikisinden de bir süre ayrıldı, sonra Geralt'a yöneldi.Yennefer'in kitaplarda Geralt'ı aldattığını söyleyenler var.
Dümdüz aldatma bu arada hocam. Akşam Geralt ile yatıp, sabah da Istredd ile yatıyor. Bu da mı aldatma değilAldatmadı diye biliyorum, Yennefer, Geralt ve Istredd ile yakın zamanlarda sevgili oldu. Ancak ikisinden de bir süre ayrıldı, sonra Geralt'a yöneldi.
Bir de Crach meselesi var, onu tam bilmiyorum. Ancak onu da reddetti.
İlk önce Istredd ile oldu, ardından çok kısa bir zaman sonra Geralt ile tanıştı ve onla da yattı. Sonra ikisinden bir süreliğine ayrıldı, ardından Geralt'a yöneldi.Dümdüz aldatma bu arada hocam. Akşam Geralt ile yatıp, sabah Istredd ile yatıyor. Bu da mı aldatma değilYoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Onu iyi ve kötü olarak nitelendirmek uygunsuzdur, sadece seçenek sunar. Ama tehlikeli biri olarak nitelendirilebilir bence.
O hikayenin en başı, Geralt ile tanışmadan önce Istredd ile beraberdi. Sonrasında bahsettiğim olay oluyor işte.İlk önce Istredd ile oldu, ardından çok kısa bir zaman sonra Geralt ile tanıştı ve onla da yattı. Sonra ikisinden ayrıldı, ardından Geralt'a yöneldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.