Hadi Witcher 3 övelim!

Beyler bu oyunu kurdum. Steam Türkçe olarak. Çok fazla tuş ayarı var gibi. Rehber niteliğinde yardımcı video vs. var mıdır? Ayrıca ben elimin kolaylığına ve F klavyeye göre ayar yapacağım. Aslında klavye önemli değil. Bastığın tuşun yeri sadece harf değişiyor. Ne önerirsiniz?
 
Ben de oyunu bitirip NewGame+ açıp oynamaya başladım yeniden. Hikaye üzerinden gidiyorum şuan umayı almaya gideceğim 75 LVL oldum. İlk oynadığımda Yennefer ile devam ettim şimdi Triss ile devam ediyorum. Blood and Wine DLC'si çok sağlamdır oynamanızı tavsiye ederim. Bütün duvar kağıtlarım Witcher 3 serisinden. Oyunda 190 saatim var ama %35 çevrim dışında oynadım oyunu.
f2ab762c741be64d1a8632c69cdf7962.jpg
 
Witcher oynamaya nasıl başlanmalı arkadaşlar? Sırasıyla 1-2 ile mi başlanmalı yoksa direkt 3 oyna mı dersiniz?

Diğer iki oyunu oynamadan direk 3'ü oynadım. Senaryo bazında çok kayıp olmuyor. Daha fazlasını söylersem spoiler'e girebilir. Ama dediğim gibi Witcher 3'ün senaryosu içine aldığı için diğer oyunları oynamamak çok büyük bir kayıp değil bence. En azından ben hissetmedim. Sadece bazı espriler ve göndermelere fransız kalıyorsun. :D Onları da sonradan Youtube'dan izlerken fark ettim, diğer oyunlara gönderme olduğunu.
 
The Witcher 2'yi de iki kere bitirdim oda aşırı güzeldi. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim başlarda. Zaten çoğunlukla ana hikayeden gidersen 30 saat filan sürüyor Witcher 2. Lakin Witcher 1'i oynayamadım. Çok uğraştım ama kombat sistemi filan alışamadım bir türlü hikayeyi okudum geçtim.
Valla Witcher 1 i çok severim, Kombat sisteminin sadeliği sayesinde çok olay bir oyun. Hikayeside muhteşem.
Dostlar Türkçe'ye çevrilmiş Witcher serisi kitapları okumanızı da şiddetle tavsiye ediyorum.
Şuan kitapları okumaya başladım. Witcher evreni için şuana kadar yaptığım tek hata oyunlarını 3,2,1 sırasına göre oynayıp en son kitapları okumaya başlamamdı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı