Değer tabi hem kaliteli bir güç kaynağı sahibi olurken yanında iyi bir kasa kullanmış olursun. Güç kaynağı önemli nokta kararlılık ve düzgün çalışması için sisteminin. Bak burada detaylı anlatılmış. CORSAIR CC-9011011-WW-750CX kasa - inventusPeki sizce 130tl fazla verip 400r almaya değermi?
Ben onu kullanıyorum. Aldığım zaman sistemimi yoktu 400R stoklarda. Şuan sistem güncellemesi yapıyorum ve tercihim direkt Corsair tarafından. Gittim Corsair 750D ve yanına Corsair Hx 850w güç kaynağı aldım. Şuan tek beklediğim İntel İ7 4790K işlemcisi. Tabi senin ihtiyaçlarına göre baktığımızda sana örnek değil bu sadece düşünmeden Corsair ürünlerini alabilirsin demek istiyorum.912'deki kaliteli değilmi corsair kadar?
912'deki kaliteli değilmi corsair kadar?
400R al hiç şey yapma.Soğutucuyu alırsın gine ama kasayı her zaman değiştiremezsin.400r alınca soğutucuya bütçem kalmıyor. Gtx 780 takacağım kasaya ve oyun için kullanacağım. Haf 912 de kullanabilirmiyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.