Hafif işitme kaybı MSÜ'de elenmeye engel midir?

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, MSÜ'ye gireceğim ancak sağ kulağımda işitme kaybı mevcut (ortalama 55 DB'den sonra duyabiliyorum). Hazırlanmak mantıklı mı yoksa geçemez miyim?

Merhaba, MSÜ'ye gireceğim ancak sağ kulağımda işitme kaybı mevcut (ortalama 55 DB'den sonra duyabiliyorum). Hazırlanmak mantıklı mı yoksa geçemez miyim?
Hastaneye bağlı hocam. Bazı hastaneler işitme testine sokuyor, bazıları sokmuyor. Şansına ne düşerse.

Bazıları sokmuyor derken askerlik için her türlü girmem gerekmiyor mu?
Her türlü bir hastaneye gidiyorsun. Fakat bazı hastanelerde cihaz olmadığı için doktor çok üsteleyemiyor. Hafif işitme kaybı var demişsiniz. Bunun da orada üstünü örtebilirsiniz.

Her türlü bir hastaneye gidiyorsun. Fakat bazı hastanelerde cihaz olmadığı için doktor çok üsteleyemiyor. Hafif işitme kaybı var demişsiniz. Bunun da orada üstünü örtebilirsiniz.
Hocam siz odyoloji testi oldunuz mu? Benim elimde 2 yıl önce yaptığım bir odyometri testi var normal değerler 30db'nin üstüne çıkmamış sağ kulağımda 25-30 arası solda ise 10-20 arasında. Sizin odyoloji testiniz de böyle miydi? Testten geçmiş olabileceğinizi düşünerekten soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı