Hastaneye bağlı hocam. Bazı hastaneler işitme testine sokuyor, bazıları sokmuyor. Şansına ne düşerse.Merhaba, MSÜ'ye gireceğim ancak sağ kulağımda işitme kaybı mevcut (ortalama 55 DB'den sonra duyabiliyorum). Hazırlanmak mantıklı mı yoksa geçemez miyim?
Bazıları sokmuyor derken askerlik için her türlü girmem gerekmiyor mu?Hastaneye bağlı hocam. Bazı hastaneler işitme testine sokuyor, bazıları sokmuyor. Şansına ne düşerse.
Her türlü bir hastaneye gidiyorsun. Fakat bazı hastanelerde cihaz olmadığı için doktor çok üsteleyemiyor. Hafif işitme kaybı var demişsiniz. Bunun da orada üstünü örtebilirsiniz.Bazıları sokmuyor derken askerlik için her türlü girmem gerekmiyor mu?
Hocam siz odyoloji testi oldunuz mu? Benim elimde 2 yıl önce yaptığım bir odyometri testi var normal değerler 30db'nin üstüne çıkmamış sağ kulağımda 25-30 arası solda ise 10-20 arasında. Sizin odyoloji testiniz de böyle miydi? Testten geçmiş olabileceğinizi düşünerekten soruyorum.Her türlü bir hastaneye gidiyorsun. Fakat bazı hastanelerde cihaz olmadığı için doktor çok üsteleyemiyor. Hafif işitme kaybı var demişsiniz. Bunun da orada üstünü örtebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.