Hafif-orta dalgalı saça fön nasıl çekilebilir?

Benim saçım işlemsizken dalgalı oluyor ve kabarmıyor ancak bana yakışmıyor fön tek çarem
Ben 5 senedir ne tarak ne fön makinesi kullanıyorum. Geçiş döneminde yakışmadığını düşünüyordum. Toplayarak atlattım onu da.

Ben 5 senedir ne tarak ne fön makinesi kullanıyorum. Geçiş döneminde yakışmadığını düşünüyordum. Toplayarak atlattım onu.

Saç taranmalı ne olursa olsun yoksa çok dolanır bir birine toplayınca da bana yakışmıyor kabarıklığı alsın diye yapıyorum umarım bir gün bende çaresini bulurum.

Saç taranmalı ne olursa olsun yoksa çok dolanır bir birine toplayınca da bana yakışmıyor kabarıklığı alsın diye yapıyorum umarım bir gün bende çaresini bulurum.
Benim saçı tararsak sıkıntı Her saç taranmıyor düşündüğünüz gibi. Taç takmayı denedin mi ?

Benim saçı tararsak sıkıntı her saç taranmıyor düşündüğünüz gibi. Taç takmayı denedin mi?

Taç takınca çok anormal gözüküyor.

Hocam kaç senede uzatın o kadar ortalama süresi kaç. Bir de fönü fön fırçasıyla mı çekiyorsun yoksa başka bir şey mi kullanıyon.

1, 5-2yılda uzattım saçım kumral-sarı arası bir şey saç kurutma makinesi ve fön fırçası kullanıyorum saçın uzaması uzun sürer diye sakın vazgeçme ben daha dün uzatmaya başlamışım gibi hissediyorum zaman hızlı geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok ben vazgeçmem de berbere gitmeme gerek var mı? Bir de öyle olmasa diye korkuyorum bir an bonus kafa olmayayım sonradan tabii gerekirse her gün fönlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…