Hafif sigara içiyorum diye dalga geçiyorlar

Çok değişik markalar var ya. Marlboro Touch White'da var. O kızın bahsettiği sigaraların hepsini farklı zamanlarda denedim ama hiçbiri ağır değildi.
 
Hem hayatını zehir edecek olan bir bağımlılığa sokmuş seni hem onun gibi içmiyorsun diye alaya alıyor ve sırf kız diye boyun eğiyorsun demek.

Yazık cidden, ben olsam bir ay dışarıya çıkamam gurur kırıcı adeta.

Büyük bir çoğunluğu belalı sandığı kişilere aşık olup dayak yiyip iyi erkeklere dert yanıyor kızlar kusura bakın ama erkeklerin yüce gönüllü ve iyi olanlarını zerre hak etmiyorsunuz. Benim bugüne kadar bir ilişkim olmadı orası ayrı ama olmasından yana taraftar değilim zaten.
 
Sigara içmek bile benim gözümde zavallılıktır. Eğer keyif için içiliyorsa söz yok fakat başka sebeplerden dolayı içenler sadece zavallılar.

Sigaranın ağırı, hafifi bence olmaz. Dalga konusu yapmak da sadece ergenlik.
 
Hocam ne alkol alıyorum ne sigara içiyorum ama kimi arkadaşlarım içerlerken eşlikte ediyorum kendileri ile alkollü etkinliklere de gidiyorum bazen, benimle de bol bol alay ediyorlar arkadaş ortamıdır normaldir. Herkesin kendi kararıdır saygım sonsuz ama şahsen kendimi zehirlemem, zehirleyende kendi bilir kin beslemem canları sağolsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı