- Makaleler
- 1
Benimki de sola yatık. Sağa dönerek işiyorum.Benimki sağa yatık, işerken tuvaletin deliğine karşın tam sola dönerek işiyorum anca öyle denk geliyor.
Benimki de sola yatık. Sağa dönerek işiyorum.Benimki sağa yatık, işerken tuvaletin deliğine karşın tam sola dönerek işiyorum anca öyle denk geliyor.
Benimki de sola yatık. Sağa dönerek işiyorum.![]()
Bu yaştan sonra ameliyat düzeltmez bunu hocam, rotayı çevire çevire işeyeceğiz artık.Benimki de sola yatık. Sağa dönerek işiyorum.![]()
Benim sağa yatık, işerken tuvaletin deliğine karşın tam sola dönerek işiyorum anca öyle denk geliyor.
Yok hocam 40 50 yaşındaki dayılar yaptırıyor. Sorun yokBu yaştan sonra ameliyat düzeltmez bunu hocam, rotayı çevire çevire işeyeceğiz artık.![]()
Mücadele değil hocam. Orta yolu buluyoruz.Hocam emoji attım yanlış anlamayın bu arada. İşerken bile bir mücadele veriyorsunuz yani?
Hayır kardeşim diyeceksin sonuçta senin aletin çalacak değil ya. Ama ailen ile gitmen gerekebilir.Yaşım 16 hocam. Rahatsızlık şöyle veriyor. Erekte durumda olduğum zaman idrarı yaparken biraz zorlanıyorum düz olmadığı için üroloğa gitmeyi düşünüyorum ama ameliyat derse ne diyeceğimi bilmiyorum.
Hocam şu sıralar babam ile gidemem, annem ile gidebilirim ama ona durumu nasıl açıklayacağım bilmiyorum.Hayır kardeşim diyeceksin sonuçta senin aletin çalacak değil ya. Ama ailen ile gitmen gerekebilir.
Emin misiniz? Ha, bize söylemenize gerek yok gerçi doktor değiliz ama Tıp'da utanma yoktur.bahsettiğiniz aksiyona girmediğim için bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.