Haftada 3 gün full body yapmak mantıklı mı?

tural0000

Yoctopat
Daha fazla  
YKS çalışıyorum bir de salon uzak. Normalde haftada 5 gün yapıyordum artık derse zaman ayırıp 3 gün full body çalışmayı düşünüyorum. Mantıklı mı sizce? Spora başlayalı 1 ay oldu amacım kilo almak program önerisi çok iyi olur.

Sınav senen olduğu için ara vermen en iyisi.

Eğer hedeflerin yüksekse ve gerçekten inanılmaz derecede eksiğin varsa veya çalışman gerekiyorsa bir sene ertelemen iyi olabilir.
Dersen ki ikisini bir arada yürütürüm, 3 hatta 2 gün bile gidebilirsin. Tabii antrenman süresi biraz daha uzun olur ama hele ki yeni başladığın için gelişmen çok çok hızlı olacaktır ve bu antrenman hacmi yetecektir.

Mantıklı, haftada 3 gün spor pek vaktini almaz frekans yüksek olduğu için düşük hacim yapabilirsin idmanların uzun sürmez bir de kardiyo yapsan hem beden hem de zihin sağlığını desteklemiş olursun.

Mantıklı, haftada 3 gün spor pek vaktini almaz frekans yüksek olduğu için düşük hacim yapabilirsin idmanların uzun sürmez bir de kardiyo yapsan hem beden hem de zihin sağlığını desteklemiş olursun.
kardiyo yapmıyorum evime uzak olduğu için salon gidiş geliş kardiyo gibi düşünüyorum hızlı yürüom zaten hareketleri nasıl dağıtayım her bölge için 2 hareket yeterli olur mu?

Kardiyo yapmıyorum evime uzak olduğu için salon gidiş geliş kardiyo gibi düşünüyorum hızlı yürüom zaten hareketleri nasıl dağıtayım her bölge için 2 hareket yeterli olur mu?

Aynı yeri çalıştıran farkı egzersizler yapmana gerek yok mesela bicepste 1 hareket yap ama sırt büyük farklı bölümleri var onda 3-4 hareket yapabilirsin Instagram'da @bilimselobez @omurgamaxxer bu iki kişiyi takip edip bilgilenebilirsin ondan sonra kendine göre kendin bir program yaparsın ya da programda satın alabilirsin.

Aynı yeri çalıştıran farkı egzersizler yapmana gerek yok mesela bicepste 1 hareket yap ama sırt büyük farklı bölümleri var onda 3-4 hareket yapabilirsin Instagram'da @bilimselobez @omurgamaxxer bu iki kişiyi takip edip bilgilenebilirsin ondan sonra kendine göre kendin bir program yaparsın ya da programda satın alabilirsin.
1758653400591.png

hocam kendim çok beceremedim yapay zekadan yardım aldım program nasıl sizce öneriniz var mı?

YKS çalışıyorum bir de salon uzak. Normalde haftada 5 gün yapıyordum artık derse zaman ayırıp 3 gün full body çalışmayı düşünüyorum. Mantıklı mı sizce? Spora başlayalı 1 ay oldu amacım kilo almak program önerisi çok iyi olur.
Sınava daha çok var şimdiden tam tempo çalışma kendini kandırırsın zaten. Sporunu da yap, arkadaşlarınla da gez hayattan kopma. Full Body çalışmanın verimli olduğunu düşünmüyorum. Göğüs artı full kol bir günde çalışılabilir. Sırt ve omuz diğer bir gün ve bacak başka bir gün. Haftada üç gün gitsen yeterli zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı