Haftada 4 gün için spor programı önerisi

Zor hareketlerde minimum 6-8 çıkarmaya çalışıyorum ama genelde 10. tekrara kadar götürüyorum. Benim için bacak çok sıkıntı oluyor. 2 erkek 1 kız çalışıyoruz, kız bacak çalışmak isteyince bizde uyuyorduk o çok yorucu oluyordu, yaparken kolayda sonrası çok kötü. Mesela cumartesi 10 hareket bacak (ben 8'ini yaptım saldım) attık, hala yamuk yürüyom. Şu an ayırmayı düşünüyoz birkaç günü.

Sürekli bacak çalışınca alışıyorsun bir zaman sonra. Bence haftanın 1 günü yeterli bacak için eğer çok eksik değilse. Kızla uyarsanız vay halinize haftanın 3 günü bacak çalışmak zorunda kalırsınız :)

Sürekli bacak çalışınca alışıyorsun bir zaman sonra. Bence haftanın 1 günü yeterli bacak için eğer çok eksik değilse. Kızla uyarsanız vay halinize haftanın 3 günü bacak çalışmak zorunda kalırsınız :)

Bende 1 gün yeter diyorum ama anlatamıyorum. Bacaktan yana çok eksik değilim. Zaten zayıf olmadığım için çubuk gibi de durmuyor.

Bende 1 gün yeter diyorum ama anlatamıyorum. Bacaktan yana çok eksik değilim. Zaten zayıf olmadığım için çubuk gibi de durmuyor.

Hocam erkeğe yeter ama kadına 1 gün az kalır. Üst vucut genelde az çalışıp alt çalışıyorlar normal olarak. Birebir aynı program yapmak saçmmantıksız olur. Farklı program uygulayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı