"Hahaha" işareti kaldırılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen bir arkadaş ben dahil çoğu kişinin ufak bir bilgi yanlışlığı yaptığı konuda herkese hahaha ifadesi atmıştı.
Yalnız yanlış bilgi verdiysen ''hahaha'' atması gayet normal değil mi? Gerçi ben raporlar geçerdim de, neyse.

Absürt bir şey yazdıysan insanların hahaha atması bence gayet normal. Ama bu durumda bile raporladığında uyarı alabiliyorlar.

Ya raporla ya da takma. Dünya böyle bir yer.

Hocam profilini raporlayıp hesap kapatılmasını istemek mümkün diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Normal şartlarda hayır. Çok uç durumlarda üst yönetimin bileceği iş.
Daha 3 Ocak 2021'de foruma katılmış birisinin 11 yıllık özelliğin kaldırılmasını talep etmesi daha çocukça geliyor bana.
Ben ilk katıldığımda sadece beğen vardı. Ya da ben ifadeleri bulamayacak kadar kördüm.
O da olmuyor ki. :D
Olur, olur. Ama hesap silme gibi o da yapılmıyor.

Sınırsız ban atabilirsiniz mesela?
1616510168371.png

Bu tuşa basıyorsun, bir daha girmiyorsun. Bu kadar rencide olduysan tabii. Çözüm gayet basit.

Bu arada hahaha ifadesinin kaldırılmasındansa ayarlara ifadeleri kapat gibi bir şey eklenebilir bence. Birinin ifade kullanması uyarı ile engellenebiliyorsa birinin ifade alması ayarlara eklenebilir gibi geliyor.
Yanlış bilgi verdiğini illa yazıyla yazmak zorunda kalırız ve konu dağılır saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı