Hakem heyeti kararı nasıl işliyor?

Derviş sabır

Hectopat
Arkadaşlar 3000TL ayakkabı almıştım garantisini uygulamadıkları için tüketici hakem heyetine başvurdum ve karar ürün değişimi ile benim lehime sonuçlandı. Fakat benim ayakkabımın şu anki değeri 3800TL civarı ve hiçbir yerde stok yok. Bu durumda prosedür nasıl ilerliyor? Firma daha değerli bir ayakkabıyı verip üzerine aradaki farkı ödeme ile talep edebiliyor mu? Veya daha değersiz bir ayakkabı ile değişim mi yapıyor?

Ben üstüne bir miktar ekleyip farklı bir ayakkabı almıştım çalışanlar sorun yaşamaman için gerekeni yapıyolar.

• Daha iyi-üst bir model ayakkabı gönderse bile siz kabul etmediğiniz sürece aradaki farkı talep edemez.
  • Firmalar ellerinde aynı ürün yoksa GENELDE güncel bedeli değil fatura bedelini ödeme konusunda diretir.
  • Sorun güzellikle çözülmez ise yapılabilecek şey : THH kararını güncel bedel üzerinden icraya koymak. İcraya koyarken de güncel bedeli gösteren çeşitli satış sitelerinden alınmış görüntüleri eklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…