Bana daha beter bir iftira atılmıştı ağlayarak evdekilere anlatmıştım. İyikide anlatmışım daha sonra okula görüşmeye gittiler öğretmen sınıf ortasında rezil oldu, müdürden de azar yiyince. Yani demem o ki böyle bir şey olduğunda önce ailene söyle ki başkalarından duyarlarsa onlara inanmasınlar.
Söyledim aileme hocam bakacaklar duruma göre.
Orada halletmeniz gerekirdi. En kötü karne gününde hocanız ile yüksek ses ile kavga çıkartıp yalan da (ya da direkt gerçekleri söyleyin) olsa ona iftira atmalısınız. Ben bunları yazıyorum ama bir o kadar da diksiyonunuzun olması lazım.
Unutmayın ki bir tartışmayı kazanmak için karşı tarafı değil, seyircileri ikna etmelisiniz.
Aynı şeye maruz kalsam "çektim evet, gelin sizinkini de çekeyim isterseniz." derdim.elinde kanıt yok bir şey yok millete iftira atıyor insanlar sinir oluyorum. O an bir şey yapmadıysanız daha yapacak bir şey yok. Zamanla unutulur.
Kaçırmışssın o fırsatı artık bu saatten sonra bir şey yapamazssın orada dicektin aklına ne geliyorsa.
Salaklığıma geldi işte sadece "hayır hocam galerime bakabilirsiniz ve arkadaşlarım dışında kimse ile paylaşmıyorum" dedim. Ama karne günü veya okula gittiğim gün kıyamet kopartacağım ,öfkeden delireceğim çünkü.