Haksız ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş aynı hatayı yapınca normal de biz yapınca 2 saat uyarı. Bir de savunuyorlar o hatalar ile ilgili konuşmuyoruz diye. Biz yapınca da düzeltin geçin. Uyarıyı "uarı" yazmışım fark etmemişim "y" harfini koyun geçin. "Yalnız" yerine "yalnız yazmakta uyarı sebebi olabilir ama direk ceza. Çok mantıklıymış kim yaptıysa bu sistemi çöp öğütücüye atayım!

Kısmen katılıyorum ama çöpe atılması demek abartı ama yetkililer bile hata yaptığı oluyor yani dediğin gibi bir uyarı verilse güzel olur direk ceza yerine.
 
Moderatörler bizi robot sanıyor galiba. Bizim eğlenmeye hakkımız yok mu? 1 harf yanlış yazınca 2 saat uyarı almak... Artık ne diyeyim.

Burası eğlenme yeri değil. Karantina sürecinde konu dışında açılan konuların çoğu görmezden geldik zaten, insanların evde canı sıkılmasın diye. Ama sonu gelmedi. İnsanlar sürekli bu konuları açmaya hatta bazıları bu yolla beğeni ve mesaj sayılarını arttırmaya başladı. Sosyalde senelerdir bulunup, çokça yardım edip binli mesaj ve beğeni sayılarına yeni gelmiş, yeni geçmiş kişiler varken; bu tarz konu dışında sürekli konu açan kullanıcılar olayı mesaj ve beğeni kasmaya dönüştürmesi doğru değil.

Yine sohbet, fikir alma ya da görüş bildirme, mizah bölümünde de konulara izin veriyoruz. Fakat bunun anlamı buranın eğlenme yeri olduğu değildir.

Gerçekten bazıları yardım ediyor ama diğerleri bizi ikinci sınıf olarak görüyor, hosting alınca ilk işim Bestnopat'ı kurmak olacak.

Şimdiden kolay gelsin.
 
"Direk" değil "direkt" olacak. Bakın hala hatalı öğrenim. Teknik konulara bu kadar destek verseniz belki bu kadar ceza almazsınız, belki tölarans gösterilir. Sadece eğlence, konu dışında takılıp cezalara itiraz etmeyin.
 
Hocam orası öylede birazcık kibar söylebilirsiniz millete küfür gibi gelebiliyor bazı şeyler.

Bunun başka yolu yok. Benim işim buradaki kuralların korunmasını sağlamak, kullanıcı ise kurallara zıt hareket etmek istiyor. Ya o kurallara uyacak veya başka bir platformu tercih edecek ya da biz kuralları kaldırıp, moderatörler olarak ayrılacağız.
 
Son düzenleme:
Hocam önceki yazınızda yazım yanlışı vardı hatta önceden de bir yazım yanlışı yapmıştınız başka bir konuda.
Bunun başka yolu yok. Benim işim de buradaki kuralların korunmasını sağlamak, kullanıcı ise kurallara zıt hareket etmek istiyor. Ya o kurallara uyacak ya da başka bir platformu tercih edecek ya da biz kuralları kaldırıp, moderatörler olarak ayrılacağız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı