Haksiz Mesai

Mesai saatleri disinda ustabasimin beni aramasina kendim izin verdigim icin beni arayabiliyorlar ya da e-mail gönderebiliyorlar. Bazi projelerin sorumlusu oldugum icin, o proje kapsaminda beni rahatsiz edebilirler.
Aramalarina cikmamla beraber otomatik 1 saatlik ücretim hesabima yazilir ister 5 dakika konusayim ister yarim saat hemen 1 saatlik ücretim yazilir. Keza e-postalarda da durum ayni.

Yani KADIN HAKSIZ bence.

Yalnız şöyle bir olay var. İş saatinde yani mesaide yapması gereken projeyi yetiştirememiş yani yapmamış. O zaman da iş saatlerinde ne yapıyorsun derim. Yani dediğim gibi bence illa birine haklı ya da haksız

Yetistirememek ile yapmamak arasinda bir ucurum var, ayrica proje'nin ne kadar sürecegine asla patron karar vermez. Patrona kalirsa her yarim saatte bir proje ister.

İşte orada ki detayı bilmiyoruz. Tamamı ile adamı haklı çıkarmak uğruna çekilmiş bir sahne ve diyaloglar. O kadın neden adamı arıyor, adam niye projeyi yetiştirememiş ya da yapmamış... Bu böyle uzar gider. Zaten bu adamın filminden bir sahne yanlış hatırlamıyorsam. Genel olarak film zaten tepki filmi. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı