Haksız Uzaklaştırma Aldım

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen ay sınıfta bir kız arkamdan "Çıksana s*lak" demişti ben de böyle konuşamazsın dediğimde tehdit etti ben de napıyorsan yap dedim.

Erkek serseri arkadaşlarına söylemiş birisi, aralarından birisi de arkadaşım 3 kişi tuvalete konuşmaya çağırıp saldırdılar ben de bunları dövdüm hatta birinin burnu kırıldı. Sonra sınıfı bastılar tekrar dayak yediler.

Kız hakkımda yalan olduğu doğrulanmış iftiralar attı saldıranlar da tanık olarak ilk Çınar vurdu diye yalan attı.

Normal ifade verdim daha disiplin kurulu toplanıp beni çağırmadan bana 2 gün, saldıran çocuğa 3 gün disiplin cezası vermiş bana onlarca iftira atan ve çocukları örgütleyen kıza ceza vermemişler.

Saldıran 2 çocuk disipline bile çıkmamış, biz zaten davalık olduk çocuklar ve kız ile karşılıklı davalar açtık. Annem bugün okula gidince öğrenmiş olayı.

Tuvalette kamera yok ama olayı gören 2-3 kişi var ben kameradan bulup çağırın onlar gördü dedim çağırmamışlar sınıfı bastıklarında da ben saldırmışım gibi yalancı tanık yapmışlar.

Özetle bana hakaret ediyorlar, kendimi savununca saldırıp dayak yiyorlar ve kendilerine bir şey olmaz iken ben uzaklaştırma cezası yiyorum.

Ne yapmam lazım? Bunların serseri tipler olduğunu herkes biliyor bana bulaştıklarını, saldırdıklarını tüm sınıf gördü ama ifade vermeye korkuyor insanlar.

Ne yapacağım çok zoruma gitti haklı olup ceza almak üstüne bir sürü iftira atması kızın o da ceza almadı.

Disiplin kurulu toplanıp bizi çağırması gerekmiyor mu? Müdür disiplin kurulu toplanmadan bizi çağırmadan direkt bana uzaklaştırma vermiş.

Kız da kınama almış sadece sebebi ise karşılıklı darp varmış onca iftira, tehdit, hakaretin bir sonucu yokmuş.

bu tamamen müdürlerin veya yetkili kişinin umursamayıp baştan savma çabaları işte
Tanıdıkları olduğundan şüpheleniyorum. Zaten kızın ailesinin çevresi geniş bildiğim kadarıyla ama benim de çok geniş çevrem var ne yapsam ben de mi tanıdık sokup haksız sonuç alsam çok saçma!

Ne yaparsan yap kendini savunduğun sürece ceza yersin haksızlık evet ama yapacak bir şey yok 😀.sana salıdrmaya kalkınca onlara dokunmayıp şu şekil ellerin arkaya götürüp seni evire çevire dövmelerini bekleseydin ceza almazdın. Türkiye'ye hoş geldin.

1732878521356.jpeg

Maalesef işin içinde kadınlar olunca artık böyle oluyor. Artık çok göze batıyor şiddetli bir olay varsa. Welcome to new türkiye :D

Yazık olmuş hocam keşke sakin kalsaymışsın. Adamları 2 kere dövmüşsün biriyle de davalık olmuşsun, her ne kadar haklı da olsan ceza alacaksın maalesef. İftirayı kanıtlayamazsın, adamlarla uzlaşsan geriye disiplin cezan kalır, onu da oluyor mu bilmiyorum ama sildirmeye çalışırsın.

Disiplin kurulu toplanıp bizi çağırması gerekmiyor mu? Müdür disiplin kurulu toplanmadan bizi çağırmadan direkt bana uzaklaştırma vermiş.

Kız da kınama almış sadece sebebi ise karşılıklı darp varmış onca iftira, tehdit, hakaretin bir sonucu yokmuş.

Tanıdıkları olduğundan şüpheleniyorum. Zaten kızın ailesinin çevresi geniş bildiğim kadarıyla ama benim de çok geniş çevrem var ne yapsam ben de mi tanıdık sokup haksız sonuç alsam çok saçma!
uğraşırım dersen bir kanıtta sürebilirsen dava falan et bro ben olsam uğraşırdım

Hocam anlattığın üzere tanıklarda Aleyhine ifade vermiş. Kamerada yokmuş, kendini ispat edebilmenin sanırsam imkanı yok.
Tanıklar var bir kaç kişi kameradan çok rahat bulurlar ama işlerine gelmiyor.

Ne yaparsan yap kendini savunduğun sürece ceza yersin haksızlık evet ama yapacak bir şey yok 😀.sana saldırmaya kalkınca onlara dokunmayıp şu şekil ellerin arkaya götürüp seni evire çevire dövmelerini bekleseydin ceza almazdın. Türkiye'ye hoş geldin.

Eki Görüntüle 2362659
Haklısınız maalesef ki.

Yazık olmuş hocam keşke sakin kalsaymışsın. Adamları 2 kere dövmüşsün biriyle de davalık olmuşsun, her ne kadar haklı da olsan ceza alacaksın maalesef. İftirayı kanıtlayamazsın, adamlarla uzlaşsan geriye disiplin cezan kalır, onu da oluyor mu bilmiyorum ama sildirmeye çalışırsın.
Disiplin kurulu toplanmadı direkt müdür kafasına göre karar verip saldıranları tanık gösterdi. Bu arada onlar saldırdı ilk yumruğu onlar attı ben kendimi savundum yani kavgayı başlatmadım veya uzatmadım.

Uğraşırım dersen bir kanıtta sürebilirsen dava falan et bro ben olsam uğraşırdım.
Ben de uğraşacağım zaten madem bana iftira attılar bir şekilde haklı olduğumu göstereceğim.

Disiplin kurulu toplanmadı direkt müdür kafasına göre karar verip saldıranları tanık gösterdi. Bu arada onlar saldırdı ilk yumruğu onlar attı ben kendimi savundum yani kavgayı başlatmadım veya uzatmadım.
Yani MEB’e şikayet edebilirsin, ama kendimi savundum diyip yırtamazsın işten ha öyle ha böyle darp var yani. Bu tip durumlarda bir şey yapmayacaksın abi çekip ister sokakta döv ya da daha iyisi hiç uğraşma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı